EdytorArmia
EdytorArmia
Wiecie jak zrobić żeby jednostka stała w miejscu jak się ją postawi w edytorze.Jak zrobiłem własną mapę, długo ją robiłem i chciałem żeby jednostki wroga stały a tak to cały czas który poświęciłem na robienie mapki poszedł na marne:(.No chyba że się tak nie da zrobić ;(
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: EdytorArmia
Da się zrobić tak żeby jednostki komputera stały w miejscu. Po stworzeniu jednostki w edytorze kilkasz na nią i zmieniasz Neutralny na np. Strona 2. Następnie w panelu edytora wybierasz Strony, klikasz na rasę nr 2 i na samym dole zmieniasz Poziom SI na Pasywny.
Czyżby? A jednak. ®
Wielkie dzięki
No to sobie w nią pogram a pózniej wam ją prześle, ta mapka to rpg ale taka trochę inna od waszych
A i jeszcze jedno bo się na tym nie znam ;p jak przesłać mapkę wam ?

Wrzucasz na jakąś stronę stworzoną do tego np rapidshare za bardzo się nie znam na wstawianiu więc niech może ktoś inny się wypowie bo walnę jakąś gafe 

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Jak chcesz wrzucić mapę do neta to polecam http://www.hotfile.com
Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
hotfile, ostatnio spadło na psy, słaby transfer, ale mapy mało zajmują, więc je tam wrzucaj. Wszystko wyjaśnione Zamykam 

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)