Euro 2012
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Euro 2012
Czy słyszeliście, że Polska będzie że tak powiem wynajmować stadiony, dla mistrzostw świata w piłce nożnej. Po prostu rewelacja, w końcu coś pieniędzy wpadnie, dla kraju. Aktualnie robią stadiony, Poznań, Wrocław i chyba Warszawa. Dopiero 2012, ale choć na 1 mecz musiałbym pojechać. Sam nie uwierzyłem, jak zobaczyłem w wiadomościach, że mistrzostwa świata, będą odbywały się w Polsce.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Re: Euro 2012
to bylo juz wiadome po wczesniejniejszych mistrzostwach ;p
Starozytni Majowie przewidzieli ze w tym roku bedzie jakies niespotykane wydarzenie(moze Polska wygra xD) ,co wiecej w tym roku konczy sie ich kalendarz
Starozytni Majowie przewidzieli ze w tym roku bedzie jakies niespotykane wydarzenie(moze Polska wygra xD) ,co wiecej w tym roku konczy sie ich kalendarz

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Wiem, że było wiadome, tyle iż chciałem napisać, bo nikt o tym tak nie gadał
Wątpię by polska wygrała.

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Wznawiam temat.
Jak pewnie zauważyliście albo w wiadomościach mówili, iż wakacje w roku 2012 mają być od 5 lub 8 czerwca, czym to jest spowodowane? A tym właśnie iż Euro 2012 będzie w Polsce! Nie wiadomo do końca czy akurat się to sprawdzi, jeżeli tak wakacje by się zaczynały od tej daty co podałem wyżej, do 15 lub 22 sierpnia. Są wcześniej z tego powodu, że Polacy boją się o młode pokolenie, jednak chyba w Bułgarii rok szkolny trwał normalnie.
Moim zdaniem może i dobrze, jednak drugie półrocze będzie dużo krótsze, za to pierwsze bardzo długie. Jednak czy komuś będzie chciało się iść na rozpoczęcie roku 2012/2013, 15 czy tam 22 sierpnia, wątpię.
Jak pewnie zauważyliście albo w wiadomościach mówili, iż wakacje w roku 2012 mają być od 5 lub 8 czerwca, czym to jest spowodowane? A tym właśnie iż Euro 2012 będzie w Polsce! Nie wiadomo do końca czy akurat się to sprawdzi, jeżeli tak wakacje by się zaczynały od tej daty co podałem wyżej, do 15 lub 22 sierpnia. Są wcześniej z tego powodu, że Polacy boją się o młode pokolenie, jednak chyba w Bułgarii rok szkolny trwał normalnie.
Moim zdaniem może i dobrze, jednak drugie półrocze będzie dużo krótsze, za to pierwsze bardzo długie. Jednak czy komuś będzie chciało się iść na rozpoczęcie roku 2012/2013, 15 czy tam 22 sierpnia, wątpię.

Też o tym czytałem kilka dni temu i uważam że yo jest głupi pomysł było by normalnie to wymyślają. A co do tego że 15 sierpnia nikomu nie będzie się chciało wracać do szkoły to do dam tyle że mi to nawet we wrześniu się nie chce xD

Polecam:
http://pl.desert-operations.com/?recrui ... d=d29ybGQx
He. tak w o to będą Mistrzostwa Europy nie świata;). hee.
Na waszym miejscu bym się cieszył. W końcu w czerwcu chyba lepsza pogoda niż końcem sierpnia. Studentów to nie dotyczy pewnie...