Gala drużynowa - system kapitański
Re: Gala drużynowa - system kapitański
jestem pewien że tomek zgodzi się opisać solówkę xd.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Dzisiaj rozegraliśmy trzeci walki drużyn.
(Admin) Krasnoludy, (Invisz) Baśniowe Istoty, (Furion) Leśne elfy vs (Louis) Mroczne Elfy, (Leo) Orkowie, (Pielagoroth) Imperium
Opis: Początek bardzo spokojny, bez grupowych rushy. Każdy z nas opanował środek. Leo poszedł w mass szamany, więc krasnoludami mogłem spokojnie wziąć środkowe kopalnie oraz przygotować odpowiednią obronę (Leo mimo, że miał czasami środek nie przejmował kopalń). Moja obrona: moździeże, khazimi, biegacze, balisty i wladcy run z pomocą furiona duszków spokojnie odpierały ataki orków. Invis z początku zmusił imperium piela do obrony. Walka toczyła się na górze (ja z leo) i na dole (furion i invisz na louisa i piela). Louis przeprowadził atak z góry czarnoksiężnikami na furiona, niszcząc jedną wieżę. W końcu dół został przełamany, na początku padł piel, później louis i razem wykończyliśmy leo.
Wygrali:
Admin, Invisz, Furion
Podsumowanie:
Zespół Tomka (Admin, Furion, Tomek, Invisz) vs Zespół Louisa (Pielagoroth, Leo, Louis) 3:0
(Admin) Krasnoludy, (Invisz) Baśniowe Istoty, (Furion) Leśne elfy vs (Louis) Mroczne Elfy, (Leo) Orkowie, (Pielagoroth) Imperium
Opis: Początek bardzo spokojny, bez grupowych rushy. Każdy z nas opanował środek. Leo poszedł w mass szamany, więc krasnoludami mogłem spokojnie wziąć środkowe kopalnie oraz przygotować odpowiednią obronę (Leo mimo, że miał czasami środek nie przejmował kopalń). Moja obrona: moździeże, khazimi, biegacze, balisty i wladcy run z pomocą furiona duszków spokojnie odpierały ataki orków. Invis z początku zmusił imperium piela do obrony. Walka toczyła się na górze (ja z leo) i na dole (furion i invisz na louisa i piela). Louis przeprowadził atak z góry czarnoksiężnikami na furiona, niszcząc jedną wieżę. W końcu dół został przełamany, na początku padł piel, później louis i razem wykończyliśmy leo.
Wygrali:
Admin, Invisz, Furion
Podsumowanie:
Zespół Tomka (Admin, Furion, Tomek, Invisz) vs Zespół Louisa (Pielagoroth, Leo, Louis) 3:0
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Fajnie że wygraliśmy , ale nie nazywaj mnie Invisz
jak już to Invis albo Ibisz
.

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Następny mecz odbędzie się miedzy drużyną kapitana Tomka oraz Tostera. Będzie to trójmecz, początek w piątek o 20-21.
Proszę podawać rasy, kto pierwszy ten lepszy.
Proszę podawać rasy, kto pierwszy ten lepszy.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Pokrótce opiszę solówkę Invisa i Leo. Od samego początku toczyła się zawzięta walka o kopalnie. Jednostki na które postawił Leo to Trolle, co okazało się niezbyt dobrym wyborem - kontrolował przez pewien czas środek, miał pewną przewagę, ale nadal nie mógł przejść przez wieże Invisa, który zdążył już zrobić Ogry i kilku szamanów. Bez większych problemów Invis odzyskał środek, zebrał armię i zaatakował po raz ostatni - zwyciężył Invis. Leo nie miał w ogóle szamanów do końca gry, choć jeszcze chwila i miałby pewnie kilka harpii.
Tomek
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
No to Ssrathi chyba będzie dobre dla Was.
ps. Jak się nie pomyliłem, bo Piel mówił że nie można krasnali i imperium.
ps. Jak się nie pomyliłem, bo Piel mówił że nie można krasnali i imperium.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Tomek! jak niszczyłem leona to miał kilka szamanów więc co to za kłamstwa? xD
Takie drobne przekłamania na naszą korzyść XD. Nie no, możliwe że miał kilku, tylko zauważ że ty już miałeś wystarczająco dużo szamanów by wygrać.
Niepotrzebny spam, za next będzie warn, też zwracam się do Invisa, mogłeś napisać to na hamaku albo na sb ///EnZuś
Niepotrzebny spam, za next będzie warn, też zwracam się do Invisa, mogłeś napisać to na hamaku albo na sb ///EnZuś
Tomek