Narodowy Spis Multi
- DarkLord777
- Władca Minotaurów
- Kontakt:
Re: Narodowy Spis Multi
DarkLord(krasnale)/Furion(Demony)/Kronos(barbarzyńca) vs Tomek(trup)/Pielagoroth(minotaur)/LouisEx(minotaur)
Win (DarkLord/Furion/Kronos)
Win (DarkLord/Furion/Kronos)
DarkLord
Mati (Baśniaki) , Furek (Mr. Krasiek), Tomek ( Leśny elf) vs Lex (Demon), Dl (Krasnal), Kronos (Ssrathi)
Win teamu nr 1
Win teamu nr 1
- DarkLord777
- Władca Minotaurów
- Kontakt:
Ale rasy:/ i u nas lexa kikło zanim 2 lv twierdzy zrobił 
Mnie trochę później jak już miałem Mistrzów Run

Mnie trochę później jak już miałem Mistrzów Run
DarkLord
Jestem zdania, że niech każdy martwi się o swoje wygrane i je zapisuje a nie liczy na to, że ktoś zrobi to za niego xD.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos[Leśne Elfy] + Nowy Lider[Imperium] + KKprogamer[Krasnoludy]
vs
Mati[Ssarthi] + Seba Faluss Wielki [Rycerze] + Giermek[Baś. Istota]
WIN:
Team nr. 1
vs
Mati[Ssarthi] + Seba Faluss Wielki [Rycerze] + Giermek[Baś. Istota]
WIN:
Team nr. 1

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Apollyon (Imperium), KKProgamer (Mroczne Elfy), Pielagoroth (Rój) vs Kronos (Władcy Zarazy), Mati (Nieumarli), Michał PC (Ssrathi)
Zwyciężyli: Apollyon, Progamer, Pielagoroth
Sprawny rush Matiego i Kronosa skutecznie zniszczył Progamera w pierwszych minutach bitwy. Niestety opuścił on grę przez co wystąpił bug z wieżami (karabiny) i zmniejszył siły Nieumarłych przed atakiem na Apollyona, dzięki czemu wybronił on się z moją pomocą. Po rushu opór zdecydowanie zmalał i wraz z Apollyonem opanowaliśmy mapę. Dzięki ssaniu pozbawiłem przeciwników możliwości długiego stawiania oporu. Dosyć szybko padł Michał, który nie zaszalał Ssrathi. Chwilę później padła Zaraza i Nieumarli.
Zwyciężyli: Apollyon, Progamer, Pielagoroth
Sprawny rush Matiego i Kronosa skutecznie zniszczył Progamera w pierwszych minutach bitwy. Niestety opuścił on grę przez co wystąpił bug z wieżami (karabiny) i zmniejszył siły Nieumarłych przed atakiem na Apollyona, dzięki czemu wybronił on się z moją pomocą. Po rushu opór zdecydowanie zmalał i wraz z Apollyonem opanowaliśmy mapę. Dzięki ssaniu pozbawiłem przeciwników możliwości długiego stawiania oporu. Dosyć szybko padł Michał, który nie zaszalał Ssrathi. Chwilę później padła Zaraza i Nieumarli.
Czyżby? A jednak. ®
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
@Up Piela
Wyszedłem dlatego że nie przegrywałem tylko dlatego że mi się moja cholerna myszka popsuła. yhyhyh płacze teraz nad nią bo musialem ja wyrzucic na smietnik...
2 v 2 Mapa : FireCraft
KKProgamer ( Orkowie ) & Qui-Gon ( Zaraza ) vs Admin ( Krasnoludy ) & Kenji ( Demony )
Czyli jak widać slabsi lepsze rasy mocniejsi slabsze rasy.
Opis : Gra rozpoczela sie troche dynamicznie. Ja zaczalem sie rozbudowywać czym predzej do Goblinsów Szzaaamansów, a Qui robił non-stop Rush na obie bazy. Gdy już miałem Goblinsów zaczeła się bitwa o środek.
Kenji dał dużo Demców na środek + Sukuby a Admin maszyny. Moją armię trochę dedło ale wróg ustopił pod naciskiem Błyskawicy.
Wkońcu zaczeła się prawdziwa walka 1 v 1 / 1 v 1.
Qui non-stop atakował ogromną armią zarazy na Admina, zawsze staczali się na środku i w wiekszosci Qui wygrywał. Ja non-stop toczyłem wojnę z Kenji, ale oczywiscie Qui mówi :
- RUSZ SIĘ K.... SWOJĄ ARMIA!!
( oczywiscie non-stop atakowałem ale qui non-stop patrzal na swoje xD )
Wkońcu swoimi 50 Goblinsami Szamanami i sporą armią Ogrów przełamałem obrone Kenji, i rozwaliłem cała baze - chociaż straty były ogromne. Zebrałem nową armię z Qui i zaatakowaliśmy Admina z 3 ( chyba 4 ) stron. Admin był bez szans pomimo tego ze chcial kampić.
Wkońcu upadła i baza Admina.
Wygrali : KKProgamer i Qui-Gon
Wyszedłem dlatego że nie przegrywałem tylko dlatego że mi się moja cholerna myszka popsuła. yhyhyh płacze teraz nad nią bo musialem ja wyrzucic na smietnik...
2 v 2 Mapa : FireCraft
KKProgamer ( Orkowie ) & Qui-Gon ( Zaraza ) vs Admin ( Krasnoludy ) & Kenji ( Demony )
Czyli jak widać slabsi lepsze rasy mocniejsi slabsze rasy.
Opis : Gra rozpoczela sie troche dynamicznie. Ja zaczalem sie rozbudowywać czym predzej do Goblinsów Szzaaamansów, a Qui robił non-stop Rush na obie bazy. Gdy już miałem Goblinsów zaczeła się bitwa o środek.
Kenji dał dużo Demców na środek + Sukuby a Admin maszyny. Moją armię trochę dedło ale wróg ustopił pod naciskiem Błyskawicy.
Wkońcu zaczeła się prawdziwa walka 1 v 1 / 1 v 1.
Qui non-stop atakował ogromną armią zarazy na Admina, zawsze staczali się na środku i w wiekszosci Qui wygrywał. Ja non-stop toczyłem wojnę z Kenji, ale oczywiscie Qui mówi :
- RUSZ SIĘ K.... SWOJĄ ARMIA!!
( oczywiscie non-stop atakowałem ale qui non-stop patrzal na swoje xD )
Wkońcu swoimi 50 Goblinsami Szamanami i sporą armią Ogrów przełamałem obrone Kenji, i rozwaliłem cała baze - chociaż straty były ogromne. Zebrałem nową armię z Qui i zaatakowaliśmy Admina z 3 ( chyba 4 ) stron. Admin był bez szans pomimo tego ze chcial kampić.
Wkońcu upadła i baza Admina.
Wygrali : KKProgamer i Qui-Gon
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Invis (Mr Krasnal), Admin (Leśny elf), Kenji (Rycerze) vs Quigon (Leśny Elf), Furion (Nieumarli), Progamer (Barbarzyńcy)
Wygrała drużyna nr 2.
Admin (Mroczne Elfy) vs DarkLord (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Wygrała drużyna nr 2.
Admin (Mroczne Elfy) vs DarkLord (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin