Narodowy Spis Multi
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Narodowy Spis Multi
Admin (Mr Krasnale) vs Invis (Demony)
Wygrał Admin
Wygrał Admin
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Qui-Gon (Barbarzyńcy) vs Pielagoroth (Rój)
Wygrywa Pielele, czyli ja. Walka trwała ok 50 minut. Udało się mi się zyskać przewagę na mapie na początku gry dzięki Łuskom i Skarabeuszom. Qui odbił środek jak doszedł do Grabów jednak kopalnie ma mapie ciągle były niszczone (głównie przez Osy). Wyssałem Qui kopalnie i chciałem wybronić się w bazie aż zużyje ostatnie surki. Niestety jak się okazało Qui samym herosem i handlem był w stanie robić mass Grabów, więc poszliśmy na wymianę i po wzajemnym niszczeniu baz wygrałem. Najbardziej pomocni w tym byli Kapłani, których zacząłem robić jak wyssałem Qui wszystkie 8 kopalni.
edit.
Dodam, że wydobyłem 84k surowców, a Qui-Gon wydobył 77k mimo iż przez połowę gry miał puste kopalnie!
Wygrywa Pielele, czyli ja. Walka trwała ok 50 minut. Udało się mi się zyskać przewagę na mapie na początku gry dzięki Łuskom i Skarabeuszom. Qui odbił środek jak doszedł do Grabów jednak kopalnie ma mapie ciągle były niszczone (głównie przez Osy). Wyssałem Qui kopalnie i chciałem wybronić się w bazie aż zużyje ostatnie surki. Niestety jak się okazało Qui samym herosem i handlem był w stanie robić mass Grabów, więc poszliśmy na wymianę i po wzajemnym niszczeniu baz wygrałem. Najbardziej pomocni w tym byli Kapłani, których zacząłem robić jak wyssałem Qui wszystkie 8 kopalni.
edit.
Dodam, że wydobyłem 84k surowców, a Qui-Gon wydobył 77k mimo iż przez połowę gry miał puste kopalnie!
Czyżby? A jednak. ®
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos[Unded] + Matek[Orki]
vs
DeeL[Leśne Elfy] + Silb3r[Baśniowa Istota]
Win
:
Team Nr. 1
vs
DeeL[Leśne Elfy] + Silb3r[Baśniowa Istota]
Win
:
Team Nr. 1
- DarkLord777
- Władca Minotaurów
- Kontakt:
co do tego postu kronos to zal mi ciebie T_T
Po pierwsze mapa nazywała się śmiesznie
po drugie lv 50
po trzecie twój kompan wziął wojownika który all mi rozwali <wraz z hero>
Dobrze, walka nie będzie wliczona
/A.
Po pierwsze mapa nazywała się śmiesznie
po drugie lv 50
po trzecie twój kompan wziął wojownika który all mi rozwali <wraz z hero>
Dobrze, walka nie będzie wliczona
/A.
DarkLord
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Kronos ( Wysokie Elfy ) & KKProgamer ( Baśniowa.Istota )
VS
Louis Ex ( Zaraza ) & Silb3r ( Mroczne Elfy )
Opis :
Początek rozgrywał się radośnie.
Potem Louis atakował całym chmarami wojska zniszczyl mi prawie wszystkie wieze obroncze myslalem - ze juz po nas na szczescie udalo mi sie obronic potem wybudowalem ok. 10 teczy robilem karzelow i 6 . zamkow sprigannow up do + 80 expa .
Gdy Kronos dodał swoje Mony było znacznie łatwiej ale gdy dopiero powiedzialem mu ze atakujemy to ja i louis tracilismy cale wojo.
Wspolnym atakiem Baśniowej i Wysokich sprawiły że Silber przegrał .
Louis na koncu zaatakował ogromna liczebnosciach Oka Plomieni i niemal przedarl sie do bazy, ale wtedy przypomniałem sobie o swoich pegazach ktorych robilem chyba od 30% gry wielka liczebnoscia pegazow pokonałem Louisa. I wspolnie z kronosem rozwalilismy Louisa
WYGRANA KRONOSA i KKPROGAMERa
VS
Louis Ex ( Zaraza ) & Silb3r ( Mroczne Elfy )
Opis :
Początek rozgrywał się radośnie.
Potem Louis atakował całym chmarami wojska zniszczyl mi prawie wszystkie wieze obroncze myslalem - ze juz po nas na szczescie udalo mi sie obronic potem wybudowalem ok. 10 teczy robilem karzelow i 6 . zamkow sprigannow up do + 80 expa .
Gdy Kronos dodał swoje Mony było znacznie łatwiej ale gdy dopiero powiedzialem mu ze atakujemy to ja i louis tracilismy cale wojo.
Wspolnym atakiem Baśniowej i Wysokich sprawiły że Silber przegrał .
Louis na koncu zaatakował ogromna liczebnosciach Oka Plomieni i niemal przedarl sie do bazy, ale wtedy przypomniałem sobie o swoich pegazach ktorych robilem chyba od 30% gry wielka liczebnoscia pegazow pokonałem Louisa. I wspolnie z kronosem rozwalilismy Louisa
WYGRANA KRONOSA i KKPROGAMERa
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy
I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy
I love this character :*
- DarkLord777
- Władca Minotaurów
- Kontakt:
DarkLord(wysokie elfy) vs Apollyon(mroczne krasnoludy)
Win DarkLord po dłuuugiej walce udało mi się przebić przez machiny wroga i go wykończyć.
Win DarkLord po dłuuugiej walce udało mi się przebić przez machiny wroga i go wykończyć.
DarkLord
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Walka powyżej trwała 1,5h i była na prawdę zacięta. Apollyon długo przeważał, ale nie udało mu się zrobić jakiegoś spektakularnego ataku i po jakimś czasie z powodu braku surowców stracił przewagę. DL w tej walce zrobił z 5-6 Niebiańskich Smoków Szkoda, że nikt nie zrobił screenów, bo jedna z lepszych walk 1vs1 jakie było dane mi oglądać.
Czyżby? A jednak. ®
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos[Nieumarli]
vs
DeeL[Ssrathi]
Win
:
Kronos.