0 Pur3viL Exp
Re: 0 Pur3viL Exp
Ok także widzę, ze nadal się mapa wszystkim podoba Apollyon to nie fabryka expa tylko mapa zupełnie inna jeśli nie podoba się expienie tutaj życzę powodzenia na fabryce
.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
-
- Chłop
- Ulubiona rasa: Istota Lasu/Demon
- Kontakt:
Przy poziomie bohaterów ~7000 jeszcze dobrze chodzi 
Przy ~8000 też dobrze.
Na ~30000 lvl jeszcze dobrze chodzi
I z jednej rozgrywki ~150000 PD można zgarnąć.
Na dzień dzisiejszy max lvl na tej mapie to ~32500. Więcej nie idzie ustawić. Każda próba ustawienia wyższego limitu kończy się liczeniem od nowa ;/
Postaraj się na przyszłość nie pisać 3 postów pod rząd
/Pielagoroth.

Przy ~8000 też dobrze.
Na ~30000 lvl jeszcze dobrze chodzi

Na dzień dzisiejszy max lvl na tej mapie to ~32500. Więcej nie idzie ustawić. Każda próba ustawienia wyższego limitu kończy się liczeniem od nowa ;/
Postaraj się na przyszłość nie pisać 3 postów pod rząd
/Pielagoroth.
Robertolog
Za przeproszeniem nie pierdo.. takich głupot bo sprawdziłem każdą z napisanych możliwości i żadna nie działa powyżej lv6100 bohater się nie wyświetla. Chyba, że masz zbuggowane wbc to już nie moja sprawa ale nikomu nie działa powyżej lv6100.Przy poziomie bohaterów ~7000 jeszcze dobrze chodzi
Przy ~8000 też dobrze.
Na ~30000 lvl jeszcze dobrze chodziI z jednej rozgrywki ~150000 PD można zgarnąć.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Najprawdopodobniej nie 

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
link do mapy nie działa (plik usunięty przez administratora). Można to uaktualnić?
mogę was prosić o linka do mapy bo te linki już nie działają a potrzebuje te mapę !
z góry dzięki