Lista umiejętności. Ma ktoś?
Lista umiejętności. Ma ktoś?
Witam wszystkich. Skończyłem nie dawno wbc2, żeby się pochwalic dodam że na poziomie extremum
i zaczynam w 3 grać. I mam takie pytanie, ma ktoś listę umiejętności bohatera w zależności od rasy i profesji? Pomoże to w wyborze bohatera, myślę że nie tylko mi. Jak już jest na forum to przepraszam, ale pisze z telefonu i ciężko się szuka.

- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: Lista umiejętności. Ma ktoś?
najlepszy hero dla początkujących chyba nieumarły necromanta...
ale co do rasy to baśniaka lepiej władce żywiołów
albo zabójce jak chcesz
ale co do rasy to baśniaka lepiej władce żywiołów

albo zabójce jak chcesz

Kronos, temat jest o tym czy jest na forum opis umiejętności dla bohaterów różnych profesji. A nie o tym który bohater jest najlepszy. Z tego co wiem szukając na forum to nie ma takiego opisu.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Sorry zapatrzyłem się na ''pomoże to w wyborze bohatera''
nie, nie ma czegoś takiego przynajmniej w tej chwili znam kogoś kto to robi
jednak jest jeden banał że jeśli masz np plugawiciela masz 100% szans że będzie miał magie trucizn i coś co pomaga czarowanie.
nie, nie ma czegoś takiego przynajmniej w tej chwili znam kogoś kto to robi

jednak jest jeden banał że jeśli masz np plugawiciela masz 100% szans że będzie miał magie trucizn i coś co pomaga czarowanie.

Niestety nie powstał jeszcze taki spis (na wzór choćby skillwheela z heroesa
). Jedynym wyjściem jest tworzenie tymczasowego hero i sprawdzanie jego umiejętności. Dodam, że wszystkie umiejętności są widoczne także u bohaterów przeciwnika. co może nieco przyśpieszyć ewentualne poszukiwania.