autor: Pielagoroth » ndz, 10 lip 2011, 20:18
Cangaceiro Louko (Barbarzyńcy), Moncia (Baśniowe Istoty), Pielagoroth (Leśne Elfy) vs DJ.Kazio (Nieumarli), Radek (Imperium), Stefan (Rycerze)
Zwyciężyli: Cangaceiro Louko, Moncia, Pielagoroth.
Na początku Kazio postraszył mnie rushem, by ostatecznie pokampić ze Stefanem w pobliżu mojej bazy. Stefan zabudował się tam kaplicami miecza i wraz z Kaziem zaatakowali, gdy miałem już pierwsze Duszki. Ich atak znisczył mi kilka wież i budynków mimo sporego wsparcia Monci i Cangaceiro. Po tym ataku Kazio ze Stefanem zaatakowali jeszcze raz, ale ich atak nie spowodował już większych strat. W tym momencie widać było zapaść gospodarczą u Stefana i Kazia. Zabudowałem się i odbiłem środek. Kilka razy zaatakowałem Duszkami i Druidami wraz z Barbarzyńcami, Psami i Grabami, ale Stefan z pomocą Kazia skutecznie się bronił. Tymczasem Moncia z pomocą Cangi zaatakowali Radka, który nie stawił oporu. Chwilę później zniszczyli także bazę Nieumarłych. Na końcu z moją pomocą udało się przebić przez obronę Rycków. Walka średnio ciekawa, ale opisałem, bo dziwne składy były xD
Czyżby? A jednak. ®