Ladder Lipiec 2011

Umów się na pojedynek z graczami w sieci!
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kronos
Władca Trupów
Władca Trupów
Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
Kontakt:

Re: Ladder Lipiec 2011

Post autor: Kronos » ndz, 10 lip 2011, 22:37

Stefan ( Imperium ) , Kronos ( Mr.Elfy ) , Louis EX ( Minotaury )
vs
Furion ( Rój ) , DarkLord ( Mr. Elfy ) , DJ. Kazio ( Demony )
Win:
Team nr 1!

PS. Kazio zlamił herosa, nie pilnował i kolumny załatwiły go podczas przejmowania

Obrazek
:cowboy:

Awatar użytkownika
Kronos
Władca Trupów
Władca Trupów
Kontakt:

Post autor: Kronos » ndz, 10 lip 2011, 23:25

Kronos ( Leśne Elfy ) & Furion ( Barbarzyńcy )
vs
Kazio (Rój) & Stefan (Leśne Elfy)
Win :
TEAM NR 1! ( niesamowite nie? )

Obrazek

Awatar użytkownika
Qui-Gon
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Każda
Kontakt:

Post autor: Qui-Gon » pn, 11 lip 2011, 14:32

Invis ( rycerz ), Kuba (ja) ( Mr Elf ), Dzinks ( barbarzyńca ) vs Moncia ( ssrathi ), Tomek ( Mr Krasnolud ), Kronos ( Minotaur )

WIN Team nr 1 !!
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Awatar użytkownika
Kronos
Władca Trupów
Władca Trupów
Kontakt:

Post autor: Kronos » pn, 11 lip 2011, 14:35

Dodam ze w bitwie wystąpiły liczne wloty i lagi ( na początku tylko lagi)

Awatar użytkownika
Invis
Tańczący z mieczami
Tańczący z mieczami
Ulubiona rasa: Rycerze
Kontakt:

Post autor: Invis » pn, 11 lip 2011, 14:37

Moncia-ssrathi, Kronos-minotaur, Tomek- mr krasnal vs Invis-Rycerz, Quigon-Mr elf i Dzinks-barbarzyńcy
zwyciężyła drużyna z różowym graczem ;)

Walka dosyć długa (godzina). Na początku Invis zabiera środek Monci Tomek Dzinksowi, Kronos walczy o takowy z Quigonem walka się rozkręca kiedy dochodzą takie jednostki jak pegazy, czarownicy, czarni strażnicy inkwizycja, moja kawaleria, cienie, szamani . Mogłoby się wydawać że Tomek z Kronosem zdobywają przewagę na środku a Moncia kampi. Qui pomaga cały czas na dole Dzinksowi a ja rozbudowuje armię po czym atakuję Moncie, która nie przeżyła większego ataku kawalerii i inkwizycji z pegazami. Kronos próbuje ratować co się da lecz niezbyt mu wychodzi. Dalej walka toczy się na dole gdzie Tomek straszy moją kawalerie smokami, co niestety świetnie mu wychodzi. W końcowych etapach gry atakujemy z Quigonem środek, czyli Kronosa. Tomek w tym czasie atakuje mi smokami baze :< lecz Qui w porę biegnie na pomoc czarownikami i w między czasie pojawiają się moje smoki. Kronos nie przetrzymał potężnego szturmu barbarzyńców rycerzy i mr elfów.Ten atak przechylił szalę zwycięstwa na naszą stronę . Szybko dobiliśmy Tomka który dorobił smoków i znowu zamrażał, bo smoki robił lodowe, czyli te bardzo denerwujące :< . jednak w starciu z naszymi siłami w tym moimi smokami nie wytrzymały zbyt długo :P Tomek pada Team z różowym graczem win !!!!
Screen surek:
http://imageshack.us/photo/my-images/718/nocze.png/
Nie wstawiam screena tylko link bo jest brzydki xD

Awatar użytkownika
Qui-Gon
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Każda
Kontakt:

Post autor: Qui-Gon » pn, 11 lip 2011, 17:33

Kuba ( Ork ) , DL ( Mr Krasnal ), Stefan ( Wysoki Elf ) vs Cangaceiro louko ( Mr Krasnolud ), Kronos ( Leśny Elf ), Apollyon ( Baśniowe Istoty )

WIN Team nr 1 !!
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Post autor: Administrator » pn, 11 lip 2011, 18:41

Qui (Wysokie Elfy), Admin (Nieumarli), Stefan (Nieumarli) vs Invis (Wysokie Elfy), Louis (Ssrathi), KitCre (Zaraza)

Pierwsza drużyna zaczyna od rushu, na górze atakują moony i armia nieumarłych, na dole Stefan atakuje KitCre. Invis traci 3 budynki daleko wysunięte oraz traci znaczną część swojej armii. Qui dosyła następne moony, Invis na widok tego wychodzi z gry - w tym samym czasie Stefan rozwala KitCre. Koniec

Wygrali: Admin, Qui, Stefan.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » wt, 12 lip 2011, 01:13

Mefisto (rój) & Kronos (nieumarli) & Pielagoroth (srathi) vs Cangaceiro louko (zaraza) & Stefan (leśne elfy) & Louis EX (nieumarli)

Wygrała druga drużyna

Appollyon (demony) vs Louis EX (barbarzyńcy)

Wygrał Louis EX

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Apollyon » wt, 12 lip 2011, 02:35

Apollyon (Wysokie Elfy), Admin (Minotaury), KitCre (Rój) vs DarkLord (Imperium), Louis EX (Minotaury), Stefan (Leśne Elfy)

KitCre wywaliło w momencie mojego dojścia do Moonów i strasznie to zlagowało grę. Jednak razem z Adminem doprowadziliśmy grę do końca a nikt z przeciwników nie wyszedł mimo, że DL skarżył się pół gry na lagi.

Obrazek

DL miał takie lagi, że jego jednostki pół gry nie robiły nic. Myślę, że oddaje pytanie DL'a czemu nie może wyciągnąć hero z wieży. Jego hero nie żył wtedy już od minuty.

Louis EX

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Apollyon » wt, 12 lip 2011, 03:05

Apollyon (Rój) vs Kronos Władca Trupów (Nieumarli)

Win : Kronos Władca Trupów

Opis : Strategia Appa polegająca na masowaniu łusek i skorpionów z lekką domieszką skarabeuszy nie sprawdza się. Trzeci rush cieniami kończy grę.

Apollyon (Nieumarli) vs Kronos (Mr. Elfy)

Win : App

Opis : Rush cieniami, rycerzami zabójcami oraz upiorami na kopalnie dodatkowe przeciwnika zostaje odparty przez wieże wypchaną jednostkami i herosem, której pechowo zostaje 10 życia. Chwilę później lisze, rycerze zagłady oraz zjawy i upiory przeistaczające się w momencie ataku w cienie i rycerzy zabójców kończą grę atakiem od frontu.

Apollyon (Demony) vs Kronos (Demony)

Win : App

Opis : Bohater Kronosa został wygnany ze środka mapy do swojej bazy przy pomocy 10 impów, które zniszczyły wszystkie kopalnie na środku. Kronos odwdzięcza się atakiem koszmarami w wyniku czego zniszczone zostają dodatkowe kopalnie Appa oraz 3 wieże. Koszmary zatrzymują się na ostrzach kosiarzy. Kronos stwierdza, że to dobry pomysł ponieważ brakuje mu kryształu i zaczyna ich produkcję. W tym czasie App zaoszczędził na 4 lvl zamku. Demony niszczą budynki a kosiarze armię. Po grze.

Wynik Spotkania : 2:1 dla Apollyona po zaciętych bratobójczych bitwach:)

Zablokowany