Moncia-ssrathi, Kronos-minotaur, Tomek- mr krasnal vs
Invis-Rycerz, Quigon-Mr elf i Dzinks-barbarzyńcy
zwyciężyła drużyna z różowym graczem
Walka dosyć długa (godzina). Na początku Invis zabiera środek Monci Tomek Dzinksowi, Kronos walczy o takowy z Quigonem walka się rozkręca kiedy dochodzą takie jednostki jak pegazy, czarownicy, czarni strażnicy inkwizycja, moja kawaleria, cienie, szamani . Mogłoby się wydawać że Tomek z Kronosem zdobywają przewagę na środku a Moncia kampi. Qui pomaga cały czas na dole Dzinksowi a ja rozbudowuje armię po czym atakuję Moncie, która nie przeżyła większego ataku kawalerii i inkwizycji z pegazami. Kronos próbuje ratować co się da lecz niezbyt mu wychodzi. Dalej walka toczy się na dole gdzie Tomek straszy moją kawalerie smokami, co niestety świetnie mu wychodzi. W końcowych etapach gry atakujemy z Quigonem środek, czyli Kronosa. Tomek w tym czasie atakuje mi smokami baze

lecz Qui w porę biegnie na pomoc czarownikami i w między czasie pojawiają się moje smoki. Kronos nie przetrzymał potężnego szturmu barbarzyńców rycerzy i mr elfów.Ten atak przechylił szalę zwycięstwa na naszą stronę . Szybko dobiliśmy Tomka który dorobił smoków i znowu zamrażał, bo smoki robił lodowe, czyli te bardzo denerwujące

. jednak w starciu z naszymi siłami w tym moimi smokami nie wytrzymały zbyt długo

Tomek pada Team z różowym graczem win !!!!
Screen surek:
http://imageshack.us/photo/my-images/718/nocze.png/
Nie wstawiam screena tylko link bo jest brzydki xD