Również chodzi o gry w których ciężko zdobyć jakieś odznaczenie/achievement/medal.
Osobiście mi rzadko się trafiają gry których "nie" mogę przejsć
Gry które bardzo trudno jest mi przejść ;
1. Claw (1998) Zręcznościowa - Zdecydowanie Claw, jest to dość trudna gra, ale nie mowie tu o tysiecznych wyskokach i za każdym razem myślimy czy "dolecimy".
Chodzi tu o B0SS'a z poziomu 10 i o B0SS'a z poziomu 14.
B0SS z poziomu 10 - Twarda sztuka, jego pokonanie było wręcz nie do zrobienia - choćbym miał naładowane na maxa hp i 9 żyć.
Trzeba mieć niezwyłky refleks jak i cierpliwośc. Często musiałem zaczynać od nowa ( zdarzało się i z parędziesiąt razy )
B0SS z poziomu 14 - Twarda sztuka, tutaj trzeba było Monotonoosci dzialań, jedna pomyłka i ląduje się w lawie.

2. Command Conquer : Generals Zero Hour ( 2003 ) Gra Strategiczna RTS - Gra jest łatwa jednak zdobycie 3 medali jest niemal niemożliwe.
1 Medal - Medal za Odwagę - Chodzi w nim o przejscie każdej mapy w Scenario - szczególnie trudne jest gdy pobierzemy dodatkowy zestaw map i nam się z 50 map robi 150.
W tym medalu można dostać medal Brązowy (za słabego przeciwnika w każdej mapce), Srebrny ( za silnego przeciwnika w kazdej mapce), oraz Zloty ( za niemozliwego przeciwnika w kazdej mapce)
Tak więc na zdobycie Złotego trzeba zagrać ponad 150 potyczek i za każdym razem wygrać z niemożliwym.
2 Medal - Medal za Ciagle wygrywanie, jest medal za 3,5,10,20,50,100,200, wygranych potyczek z rzędu, 500 przeraża jest jednak po 500 jeszcze jeden tajemny poziom 1000 z rzędu. Tak więc musimy stoczyć w Skirmishu 1000 potyczek i zadnej nie przegrac.
3 Medal - Medal Niemozliwego - Tego medalu nie widać w grze jednak gdy go osiagniemy pojawi się z medalami w pustym miejscu.
Tutaj chodzi o wygranie w każdej mapie z NAJWIĘKSZA iloscia przeciwników na Niemożliwym - dodatkowo wszyscy muszą być w sojuszu.
Tak więc jak w WBC III, 5 Cesarzy kontra ty, no i dodatkowo jeszcze w Generalsie ZH jest parę map na 8 graczy... 7 Niemozliwych kontra ty.
...
Dokoncze to