Gra w Sieci
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Ulubiona rasa: Barbarzyńcy, Demony
- Kontakt:
Gra w Sieci
NIE mogę grać przez hamachi z bratem. Robię co mogę, jesteśmy w tej samej sieci bierzemy TCP IP lok, potem te drugie i tak nic nie wyszukuje..... O co chodzi ?!!
No nie wiem, MOŻE coś źle robię. Wytłumaczcie BARDZO dokładnie jak grać itp....
No nie wiem, MOŻE coś źle robię. Wytłumaczcie BARDZO dokładnie jak grać itp....
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: Gra w Sieci
Może jakaś blokada? Firewall? Nie znam się na tym za bardzo, ale to może być przyczyną. Jeśli masz windows 7 spróbuj ustawić zgodnośc programu na Windows 7 lub windows xp service pack 3. Tak wiem, Piel, gadam głupoty
.
Btw. Ściągnij program comodo unite i spróbujcie zagrać przez to. Przenieśliśmy się na ten program z powodu, że hamachi zmniejszyło liczbę slotów do 5. Może coś nowego wymyslili?

Btw. Ściągnij program comodo unite i spróbujcie zagrać przez to. Przenieśliśmy się na ten program z powodu, że hamachi zmniejszyło liczbę slotów do 5. Może coś nowego wymyslili?

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ehs czemu od razu głupoty
Szczerze mówiąc to nie wiem jaka może być przyczyna, ale w jednym się z Kronosem zgodzę. Odinstalujcie hamachi i zainstalujcie comodo (Link).
I tak dla pewności. Na pewno robicie wszystko wg tego schematu:
|Rozgrywka Wieloosobowa| -> Wybieramy bohatera -> TCP/IP s. lok. -> Jedna osoba Stwórz grę, a druga Dołącz do gry i OK.

I tak dla pewności. Na pewno robicie wszystko wg tego schematu:
|Rozgrywka Wieloosobowa| -> Wybieramy bohatera -> TCP/IP s. lok. -> Jedna osoba Stwórz grę, a druga Dołącz do gry i OK.
Czyżby? A jednak. ®
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Kontakt:
Konieczna deinstalować hamcha ? i czy zasada taka sama jak na hamachi (Tcp lok. itp) ?
A i jeszcze coś : pisze że się loguje..... i nie może się zalogować... cały czas
Signing in....
A i jeszcze coś : pisze że się loguje..... i nie może się zalogować... cały czas
Signing in....
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Tak, gdyż te 2 programy będą sobie nazwajem przeszkadzać.SanSans pisze:Konieczna deinstalować hamcha ?
Sposób dołączania do gry się nie zmienia, gdyż hamachi i comodo działają w ten sam sposób (tj. tworzą sieć lokalną).SanSans pisze:i czy zasada taka sama jak na hamachi (Tcp lok. itp) ?
Czasami trzeba dłużej poczekać na zalogowanie się, nie wiem od czego to zależy, nie jestem ekspertem od ComodoSanSans pisze:A i jeszcze coś : pisze że się loguje..... i nie może się zalogować... cały czas
Signing in....

Czyżby? A jednak. ®
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Kontakt:
Ok, dzięki. Mam nadzieję że w końcu.... kiedyś się zaloguję......
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Kontakt:
Ehh.... loguje już pół dnia....
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Kontakt:
Ok problem rozwiązany: zresetowałem kompa i zrobiłem nowe konto. Program rzeczywiście działa jak należy. Grałem już trochę. Dziękuję za pomoc.