Turniej Kwiecień 2009r. (zakończony)
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Turniej Kwiecień 2009r.
to kto jaka ma rasa? ja mam wysokie, enzo basniowe... tyle wiem
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
furion tez wysokie hero imperium druciaż... corios basniowe... to tak specjalnie zeby bylo nudno?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Każdy gra jak chce sm101 Może się zdarzyc tak, że obaj będą grali tą samą taktyką.
Jak się wybierało tę samą rasę to tak jest.
Jak się wybierało tę samą rasę to tak jest.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Nom takie małe pytanie Luis dobrze gra bo go jeszcze nie widziałem i nie wiem jak grać z nim :DDDD

=KMO=
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
popatrz na inne turnieje ze gosciu jest dobry, ale mysle ze niepowinienes tak sie pytac, jak grac... graj najlepiej myszką i klawiaturą... joisticka i kierownicy do wb niepolecam
- bartek19911003
- Chłop
- Ulubiona rasa: Minotaur, Barbarzynca
- Kontakt:
chciałbym z kims zagrac jest ktos chetny???
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Moje typy
Louis EX vs LordCan
3:1 że wygra LordCan
Enzoo vs Corios
2:1 że wygra Enzoo
Admin vs Greg
5:1 że wygra Admin
Hunter vs Ołówek
8:1 że wygra Hunter
Furion vs Alek
3:1 że wygra Alek
Teraz spróbujcie mnie zaskoczyć lub utwierdźcie mnie w przekonaniu. Jak widać najmniej jestem pewny pary Enzoo vs Corios. Naprawdę szkoda, że taka para już w ćwierćfinale :( Tak czy inaczej z opowieści Alka wynika, że Enzoo ma taktykę nie do przejścia. Nie znam Coriosa, nie wiem co ma w zanadrzu. Reszta meczy też ciekawa ale ten mecz jest dla mnie najciekawszy. Tylko żeby nie było walkoweru, bo nie wiem czy Corios byw na Hamachi.
Louis EX vs LordCan
3:1 że wygra LordCan
Enzoo vs Corios
2:1 że wygra Enzoo
Admin vs Greg
5:1 że wygra Admin
Hunter vs Ołówek
8:1 że wygra Hunter
Furion vs Alek
3:1 że wygra Alek
Teraz spróbujcie mnie zaskoczyć lub utwierdźcie mnie w przekonaniu. Jak widać najmniej jestem pewny pary Enzoo vs Corios. Naprawdę szkoda, że taka para już w ćwierćfinale :( Tak czy inaczej z opowieści Alka wynika, że Enzoo ma taktykę nie do przejścia. Nie znam Coriosa, nie wiem co ma w zanadrzu. Reszta meczy też ciekawa ale ten mecz jest dla mnie najciekawszy. Tylko żeby nie było walkoweru, bo nie wiem czy Corios byw na Hamachi.
Czyżby? A jednak. ®
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
ja stawiam na louisa ex, gdyz uwazam ze jest moze troszke slabszy od admina...
Dzieki alek 
Hehe z adminem jeszcze nie grałem z powodów ... hmm ... powiedzmy sprzętowych ale w wakacje pewnie się to zmieni

Hehe z adminem jeszcze nie grałem z powodów ... hmm ... powiedzmy sprzętowych ale w wakacje pewnie się to zmieni

- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
wydaje mi sie ze wygralem z furionem, ale niesjtem pewnien na 100% bo sie pytalem z 5 razy czy bedzie jescze raz czy wygralem bo mowil potem ze mial lagi, a podczas gry tez sie pytałem, a jak zapytalem admina czy ma byc rew. powiedzial ze "nie" i se poszedl... wiec jak nie rew to chyba wygralem.