1000 post admina
1000 post admina
Brawo Admin udało Ci się osiągnąć próg 999 postów dopisz tu uroczyście 1000 post i przyjmij moje gratulacje xD
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: 1000 post admina
Jako, że to już jest 1000 post mój na tym forum. Na początku istnienia forum nigdy bym się tego nie spodziewał, że do tego dojdzie.
W związku, że to jest taki historyczny moment i przydałoby się coś ciekawego powiedzieć w tym 1000-ym poście, aby on utkwił Wam w pamięci. To zdradzę wam pewną informacje nie ujawnianą przez Administracje, a pewnie wiele osób chciałoby ją poznać. Właściwie to użytkownicy sobie wywalczyli do tego prawo już wcześniej sm04 Ale z przyczyn niezależnych od Administracji nie doszło do jej ujawnienia.
pozdro Kamil
W związku, że to jest taki historyczny moment i przydałoby się coś ciekawego powiedzieć w tym 1000-ym poście, aby on utkwił Wam w pamięci. To zdradzę wam pewną informacje nie ujawnianą przez Administracje, a pewnie wiele osób chciałoby ją poznać. Właściwie to użytkownicy sobie wywalczyli do tego prawo już wcześniej sm04 Ale z przyczyn niezależnych od Administracji nie doszło do jej ujawnienia.
pozdro Kamil
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
No no coś jak zorro gdy zdjął maskę, postaram się aby forum trwało i żebyś w końcu miał 2000 postów.
No to teraz coś jak bob budowniczy damy radę???
No to teraz coś jak bob budowniczy damy radę???
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Hahaha też mi święto ;D Dla mnie nie ma różnicy ile kto napisał postów byleby chociaż większość była z sensem. I tu gratuluję Kamilowi
A to, że ma już tysiąc postów to mi wisi ;]

CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Lord Melcor pisze:Dla mnie nie ma różnicy ile kto napisał postów byleby chociaż większość była z sensem.
Haha, to powinienes byc wzorem

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Ta tam się staram pisać zgodnie z tematem, czasem napisze się coś, co jest zrozumiałe tylko dla niektórych...
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Brawo dla Admina wiwat
.

www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.
Nieco się spóźniłeś xD