Turniej Sierpnień 2009r. (zakończony)
Re: Turniej Sierpnień 2009r.
Admin of course ja się za to wezmę tylko że... po przeprowadzce dziś net mam do 12
:P

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Dobra wprowadzam dodatkowe instrukcje odnośnie gier.
Jeśli kogoś wywali z gry ma obowiązek zrobić screen, który będzie zawierał: Informacje o błędzie w systemie Windows (takie coś z zapytaniem czy wysłać ten błąd), screen ma również zawierać godzinę na dolnym pasku. Później ma wrzucić to na serwer (najlepiej hyy.pl - najszybciej będzie). I na koniec przedstawić ten screen przeciwnikowi. Oczywiście maksymalny czas na wykonanie tych działań to 5 min. Czyli osoba ma jak najszybciej to zrobić.
Druga sprawa to lagi. Osoba zaczynająca grę, która zauważa, że ma lagi może przerwać grę (do 2min.). Lagi można zgłosić też podczas gry, ale przeciwnik ma prawo do sprawdzenia lagów, czyli walka jednostek 1 vs 1 na środku mapy.
W następujących momentach gracz nie może zgłosić lagów lub wyrzucenia z gry: Gracz rozbił armie przeciwnika i już tylko rozwala bazę przeciwnika - gdy wiadomo, że strona przeciwna nie ma żadnej szansy.
Jeśli kogoś wywali z gry ma obowiązek zrobić screen, który będzie zawierał: Informacje o błędzie w systemie Windows (takie coś z zapytaniem czy wysłać ten błąd), screen ma również zawierać godzinę na dolnym pasku. Później ma wrzucić to na serwer (najlepiej hyy.pl - najszybciej będzie). I na koniec przedstawić ten screen przeciwnikowi. Oczywiście maksymalny czas na wykonanie tych działań to 5 min. Czyli osoba ma jak najszybciej to zrobić.
Druga sprawa to lagi. Osoba zaczynająca grę, która zauważa, że ma lagi może przerwać grę (do 2min.). Lagi można zgłosić też podczas gry, ale przeciwnik ma prawo do sprawdzenia lagów, czyli walka jednostek 1 vs 1 na środku mapy.
W następujących momentach gracz nie może zgłosić lagów lub wyrzucenia z gry: Gracz rozbił armie przeciwnika i już tylko rozwala bazę przeciwnika - gdy wiadomo, że strona przeciwna nie ma żadnej szansy.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Furion(Nieumarli) vs Greg (Baśniowe Istoty)
Wygrał: Furion
Wygrał: Furion

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Jedna sprawa do wypowiedzenia się.
Czy w turnieju można używać magii? Nekromancji, Iluzji itp.
Jesteście za użyciem magii, czy tylko umiejętności typowo kupieckie?
Czy w turnieju można używać magii? Nekromancji, Iluzji itp.
Jesteście za użyciem magii, czy tylko umiejętności typowo kupieckie?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Furion coś ostatnio wszystkich jedzie
Ale to dobrze , nauczył się po dobrym starym EnZoOo
xD

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Oooo Moin gratulacje 
Nagrywał ktoś?
Jestem przeciwko magii jak coś

Nagrywał ktoś?
Jestem przeciwko magii jak coś
Bez magii bo co to za równe szanse jak ktoś cię magią jedzie więc wolał bym bez magii

=KMO=
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
... Co to ma znaczyć bez magii ? Magia to jedna z atutowych umiejętności bohatera. Nie wiem jak możecie chcieć ją mu zabrać. Nie widzę jakiegoś sensownego uzasadnienia w myśl którego chcecie usunąć magię z turniejów. To co LC napisał "bo co to za równe szanse jak ktoś cię magią jedzie" to żaden powód. Są równe szanse, bo każdy może sobie wybrać klasę, ostatnio tylko rasę, bohatera. Jeśli ktoś robi magów to oznacza, że woli grać bohaterem. Co za tym idzie ma mniej armii od ciebie, gdyż nie gra kupcem... A jak gra kupcem-magiem to ma mniejsze umiejętności kupieckie - na to samo wychodzi. Zdecydowanie protestuję przeciw takim bez sensownym zakazom. Równie dobrze można by zakazać kupców, bo za dużo armii się robi... Bez sensu powód wiem ale w zakazaniu magii też nie widzę jakiegoś uzasadnienia. Zakazując magii gra straci jedną ze swoich atutowych sfer. To już lepiej grać bez bohaterów...
Brawo Moin. Udało ci się Nieumarłych pokonać
Brawo Moin. Udało ci się Nieumarłych pokonać

Czyżby? A jednak. ®
Na tym poziomie bohaterow magia nie wplywa tak bardzo na przwbieg bitwy,pomaga troche nieumarlym, ale jak dla mnie moze zostac.
Sensei Piela