wb 3 itemy
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: wb 3 itemy
Mam problem i oczekuję, że Alek go rozwiąże: mam przedmiot zwany (chyba) topór czarnego ognia, 25 obrażeń siecznych, 5% na czarną błyskawicę i -25% do czarów chyba. Ten przedmiot świeci się na niebiesko, jest napisany na zielono, ale niepisze, jaki jest cały komplet i co daje w sumie. Czy to aby napewno jest część jakiegoś zestawu? Jak tak, to jaki jest jego skład i co daje zebrany w całość?? A ma ktoś może na zbyciu najpotężniejszy trollowy pierścień? Bo ja mam tylko 1 a chcę mieć 2 jak macie to pisać!
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Też mam taki topór. Ponadto jeszcze kilka innych 'świecących' ale nie należących do żadnych zestawów (m. in sfera eterni). Może to oznaczenie jakiś szczególnie potężnych przedmiotów. Mam ponadto ścinacz głów. +25 do obrażeń i +30% do trafienia krytycznego -25% do szansy rzucenia czaru. Lepszej broni na razie nie znalazłem.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Jak dla mnie, to narazie najlepszy jest ten topór z broni. Nie wiedziałem, że w III jest ta swera, chyba że mówisz o II. Na niebiesko świeci też magiczna zbroja runiczna czy jakoś tak. Nawet niezła jest. A z artefaktów w III, których nie zdobywa się podczas wygrania misjii, to wykupiłem jakąś laskę z zestawu trzech parafialnych czaszek czy coś co dod. +20 do nekromancji.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
rzeczy swiecoce na niebiesko niesą z zestawu. ale według mnie wiekszosc z nich daje wiecej niz zestaw 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
jak masz cos do mnie to pisz na gadu. admin-usuń te 2 posty
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów