Rewolta w Multi
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Rewolta w Multi
Przecież lv10 jest taki sam jak lv30, tylko ma się mniej surków.
Ale jak się zaprze to trzeba będzie dodać Grega do składu, tylko wtedy przydałoby się "re-ustawić" je.
Ale jak się zaprze to trzeba będzie dodać Grega do składu, tylko wtedy przydałoby się "re-ustawić" je.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Wybieram rycerzy.
I moja propozycja jest taka zebysmy wybierali na zmiane,tak zeby bylo fair.
No to teraz wy.
I moja propozycja jest taka zebysmy wybierali na zmiane,tak zeby bylo fair.
No to teraz wy.
Sensei Piela
Krasne dla was zostało wam Horda, Elfy, Baśniowe i Demce. Gramy potem na 30 normalnie leję na to.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Good choice Piel!
Zastanawiałem się między Demonami, a Leśnymi
Macie leśnych

Zastanawiałem się między Demonami, a Leśnymi
Macie leśnych

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Miko zapomniałeś, że zostali nam jeszcze Barbarzyńcy.
Wybierając pomiędzy Krasnalami, a Rycerzami wolę Mrocznych Krasnali. Admin pewnie weźmie Krasnale, więc Moin tobie zostają Rycerze xD
Wybierając pomiędzy Krasnalami, a Rycerzami wolę Mrocznych Krasnali. Admin pewnie weźmie Krasnale, więc Moin tobie zostają Rycerze xD
Czyżby? A jednak. ®
Barba grali już...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Rojem grali mrocznymi nie
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Moin pewnie weźmie Mr. Elfów, bo co nam innego zostało. Jeśli demony byłaby przewaga powietrza zbyt duża. Orkowie też odpadają. Przynajmniej na początku będą problemy z krychą
Mam pewną taktykę i w tych warunkach może wyjść. Jeszcze jedno, jak chcecie to możemy sobie podać kto kim gra i gdzie

Mam pewną taktykę i w tych warunkach może wyjść. Jeszcze jedno, jak chcecie to możemy sobie podać kto kim gra i gdzie