Rewolta w Multi
Re: Rewolta w Multi
Skoro Wielki Pan i Władca Admin tyle prawi o różnorodności gry to może normalnie zagramy teraz. 20 lvl niech będzie bez murów też ale i rasy niech inaczej będą wybierane skoro co rundę zmieniamy zasady elastycznie do Wielkiego Wodza Hordy Admina to elastycznie niech będzie teraz wybór ras. Zagrajmy na miarę swoich możliwości rasami jakimi umiemy najlepiej. To będzie prawdziwy pojedynek, każdy wie co gdzie jak skąd ma robić i zrobi to najlepiej. Znasz nekromantę lepszego niż Piela? Albo summona lepszego niż Moin? A wodza hordy lepszego niż ja? Władcę smoków lepszego niż EnZoOo. Krasnoludzkiego Inzyniera lepszego niż Hunter? Chciałbym zobaczyć grę masową owymi rasami. Niech to będzie prawdziwa gra, a nie bezmyślne przesyłanie surowca i słanie biegaczy jak ostatnio.
Zlituje się i dam tylko upomnienie za te niewłaściwe słowa, które poprawiłem... Admin
Zlituje się i dam tylko upomnienie za te niewłaściwe słowa, które poprawiłem... Admin
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Wybieraliscie pierwsi, wiec teraz my powinnismy wybrac 2 rasy, takie jest moje zdanie. Jezeli nie, to zagrajmy wedlug pomyslu miko.
Sensei Piela
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Zgodzę się z miko
. Każdy wybiera rasę !!! . Albo my wybieramy 2 .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Skoro Wam tak zależy to możemy zagrać na tychże zasadach. Choć od razu mówię, że średnio mi się to podoba. To będzie walka tych samych ras. No chyba nie myślicie, że Piel weźmie Nieumarłych lub Moin Demonów przeciw tak dobrym rasom.
Mam nawet taki pomysł, żeby zrobić Wielką Hordę (czyli 3 rasy orków)
Ahh Hunterze ty Wielki Inżynierze trochę uczciwości dobra?
Ostatnio wy wybieraliście pierwsi, poza tym ostatnią rozgrywkę wygraliście, to jakim prawem znów chcecie mieć "favour"?
Mam nawet taki pomysł, żeby zrobić Wielką Hordę (czyli 3 rasy orków)

Ahh Hunterze ty Wielki Inżynierze trochę uczciwości dobra?

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
A się lituj i banem się lituj! Horda nie jest twoja tylko moja! To ja opatentowałem jej użycie na szeroką skale i nie przypisuj sobie czyichś tytułów to będzie chyba mój ostatni post tutaj. Chcesz to daj bana ja mam to w czterech pięknych zgrabnych literach.
ADMIN JEST BOGIEM WG NIEGO! JAK SIĘ NIE ZNA NA ŻARTACH TO JA DZIĘKUJĘ. ZOSTAJĘ TYLKO PRZY AKADEMII BANA MOŻESZ MI DAĆ! LITOŚCI NIE CHCĘ BO NIE GÓRUJESZ NADE MNĄ WYZYWAJĄC MNIE OD CH*** I NIE TYLKO MNIE.
ZA HORDĘ! ZA KOR! UMIERAM Z GODNOŚCIĄ!
ADMIN JEST BOGIEM WG NIEGO! JAK SIĘ NIE ZNA NA ŻARTACH TO JA DZIĘKUJĘ. ZOSTAJĘ TYLKO PRZY AKADEMII BANA MOŻESZ MI DAĆ! LITOŚCI NIE CHCĘ BO NIE GÓRUJESZ NADE MNĄ WYZYWAJĄC MNIE OD CH*** I NIE TYLKO MNIE.
ZA HORDĘ! ZA KOR! UMIERAM Z GODNOŚCIĄ!
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Są dwie możliwości jeżeli chodzi o rasy.
1) Dokańczamy wybieranie, które zacząłem na zmianę. Raz wy razy my. Czyli teraz wasza kolej potem znowu nasza.
2) Pomysł Miko, czyli każdy bierze rasę którą gra najlepiej i którą lubi najbardziej. Jeden warunek jest taki że nie może być 2 takich samych ras. Muszę przyznać, że byłoby to całkiem ciekawe i pokazałobyby na jakim rzeczywiście poziomie stoi WBC na forum.
Ja bym wziął Nieumarłych, Moin Demony, Miko Orki. EnZoOo mi się najbardziej kojarzy z Baśniowymi, Admin z Krasnalami i Hunter hmm w sumie nie wiem z czym xD Możemy tak zagrać, ja jestem za.
1) Dokańczamy wybieranie, które zacząłem na zmianę. Raz wy razy my. Czyli teraz wasza kolej potem znowu nasza.
2) Pomysł Miko, czyli każdy bierze rasę którą gra najlepiej i którą lubi najbardziej. Jeden warunek jest taki że nie może być 2 takich samych ras. Muszę przyznać, że byłoby to całkiem ciekawe i pokazałobyby na jakim rzeczywiście poziomie stoi WBC na forum.
Ja bym wziął Nieumarłych, Moin Demony, Miko Orki. EnZoOo mi się najbardziej kojarzy z Baśniowymi, Admin z Krasnalami i Hunter hmm w sumie nie wiem z czym xD Możemy tak zagrać, ja jestem za.
Czyżby? A jednak. ®
Nie jestem zadnym inzynierem!!! Moze za kilka lat
. Mowilem mu zeby mnie nie tytulowal, ale i tak postawil na swoim.
Adminie mi to obojetne, ja moge grac nawet rojem, albo przesylac surowce, hehe, tylko wtedy nie bedzie gral miko, bez mika enzooo i nie bedzie zadnej rozgrywki.
Mamy ze soba grac, nie klocic sie.
PS: Piel zostal wczoraj troche chamsko potraktowany,(wtajemniczeni wiedza o co chodzi), tak chyba nie powinno byc....

Adminie mi to obojetne, ja moge grac nawet rojem, albo przesylac surowce, hehe, tylko wtedy nie bedzie gral miko, bez mika enzooo i nie bedzie zadnej rozgrywki.
Mamy ze soba grac, nie klocic sie.
PS: Piel zostal wczoraj troche chamsko potraktowany,(wtajemniczeni wiedza o co chodzi), tak chyba nie powinno byc....
Sensei Piela
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Hunt to nie mogłeś się wypowiedzieć w imieniu "kultu" za Miko? I taki problem przez niego. Dobra już nic nie powiem odnośnie jego "uniesień". Ale jak jeszcze raz się tak wypowie to ban murowany.
Odnośnie Orków, dajcie z spokój z tą hordą, powinieneś się cieszyć, że nazwa się przyjęła i nie róbmy sobie żartów z rezerwowanie jakiś nazw dobra?
O ile pamiętam to ja pierwszy wpadłem na "potęgę orków". Poza tym krasnale i orkowie to moje ulubione rasy i nikt mi tego nie zabroni!
Odnośnie przyznawania sobie tytułów, nie wydaje mi się to za bardzo sprawiedliwe. Nie rozumiem właśnie czego hunt jest kojarzony z krasnalami, ja dałbym tytuł Wódz Szczepu Barbarzyńskiego
Hunt sam jakieś konflikty przynosisz. Jeśli chodzi o te surowce do Piela. To nie było na zasadzie, że Piel jest słaby i dlatego ma tak robić, tylko dlatego, że wspólna taktyka i gra zespołowa wymagałaby tego.
Odnośnie Orków, dajcie z spokój z tą hordą, powinieneś się cieszyć, że nazwa się przyjęła i nie róbmy sobie żartów z rezerwowanie jakiś nazw dobra?
O ile pamiętam to ja pierwszy wpadłem na "potęgę orków". Poza tym krasnale i orkowie to moje ulubione rasy i nikt mi tego nie zabroni!
Odnośnie przyznawania sobie tytułów, nie wydaje mi się to za bardzo sprawiedliwe. Nie rozumiem właśnie czego hunt jest kojarzony z krasnalami, ja dałbym tytuł Wódz Szczepu Barbarzyńskiego

Hunt sam jakieś konflikty przynosisz. Jeśli chodzi o te surowce do Piela. To nie było na zasadzie, że Piel jest słaby i dlatego ma tak robić, tylko dlatego, że wspólna taktyka i gra zespołowa wymagałaby tego.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Aaaa rzeczywiście. Hunter mi się najbardziej kojarzy z Barbarzyńcami
Ale nie jest to takie pierwsze skojarzenie, bo od razu na to nie wpadłem. Hunter jest po prostu dobry wszystkimi rasami i nie da się go skojarzyć z jedną konkretną. Zresztą w każdym turnieju grał inną nacją 

Czyżby? A jednak. ®
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Albo jeszcze dostawiłbym mu Minotaurów, czyli ogólnie takie barbarzyńskie rasy.
To jak wreszcie? Chyba wybranie kojarzonych ras z graczami nie ma bytu. Co to byłaby za rozgrywka? Orcs (muszę używać angielskich nazw, może jeszcze tego nie opatentował
), Baś, Barb vs Krasnale, Nieumarli, Demony
Ma to sens?
Albo robimy dalsze wybieranie ras według ustalonego stylu
To jak wreszcie? Chyba wybranie kojarzonych ras z graczami nie ma bytu. Co to byłaby za rozgrywka? Orcs (muszę używać angielskich nazw, może jeszcze tego nie opatentował

Ma to sens?
Albo robimy dalsze wybieranie ras według ustalonego stylu