Rewolta w Multi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
EnZoOo
Wielki Władca Smoków
Wielki Władca Smoków
Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
Kontakt:

Re: Rewolta w Multi

Post autor: EnZoOo » sob, 5 gru 2009, 23:22

Ja mówię każdy swoją rasą . Aha admin powiem Ci że uważasz się za Wielkiego Boga :) . Jeżeli Ci się ktoś sprzeciwi od razu lecą słowa , upomnienie lub ban :) . Jeżeli ludzie chcą coś innego ustąpił byś raz na jakiś czas . A zawsze jest po twojej myśli to tyle :D . Oczywiście reszta nic nie powie , no bo po co się narażać Wielkiemu Bogu ... .
Obrazek

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

Awatar użytkownika
Hunter
Champion
Champion
Kontakt:

Post autor: Hunter » sob, 5 gru 2009, 23:30

Ekhm, ja przynosze konflikty ? rofl
Ale dobra, zostawmy juz temat surkow i konfliktow, nic dobrego z tego nie wyniknie. Ja zostaje przy wybieraniu ras przeciwnikom, juz kiedys pisalem ze ten pomysl mi sie spodobal.
Sensei Piela

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » sob, 5 gru 2009, 23:32

Chyba wybranie kojarzonych ras z graczami nie ma bytu. Co to byłaby za rozgrywka? Orcs, Baś, Barb vs Krasnale, Nieumarli, Demony
Ma to sens?
Oczywiście, że ma to sens. Byłaby to rozgrywka na najwyższym poziomie. Każdy pokaże na co go naprawdę stać i co można zrobić tymi rasami. Ja osobiście wolę grać takimi rasami niż Ssrathi, Rojem czy Mr.Krasnalami :?
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Post autor: Administrator » sob, 5 gru 2009, 23:58

Enzo powiem Ci: bluźnisz! ;) Wiesz jeszcze przyjąłbym tytuł Wielkiego Władcy Etherii, ale od razu Boga :) <- żart

Jednak jestem skłonny do gry z wyborem ras, nie będzie to takie złe po namyśle. Skoro już się szkoliliśmy na lv30 to wypadałoby tak zagrać, aby każdy pokazał co potrafi. Ale pewnie to będzie gra bardziej indywidualna, ale dobra jak chcecie.

To takie rasy zostają jak powiedziałem, czy Hunt jeszcze podstawisz jakąś swoją rasę? :-]
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
Hunter
Champion
Champion
Kontakt:

Post autor: Hunter » ndz, 6 gru 2009, 17:46

Jak mam sobie wybrac rase, to biore mr krasnali, barbarzyncami w 3v3 na takie rasy byloby zbyt ciezko.

A barbarzyncami zagralem 1 turniej i juz jestem z nimi kojarzony :D , a to raczej Louis powinien byc.
Sensei Piela

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Administrator » ndz, 6 gru 2009, 18:05

Hunter właśnie na tym polega idea, że gramy rasami z którymi jesteśmy kojarzeni. Tak w ogóle to co za podstawianie! To my mamy ciężej, a jeszcze będziesz rasę podstawiał?

Greg jeszcze do mnie pisał, że chce wziąć udział w spotkaniu. To moglibyśmy zrobić 2 spotkania (piątek, sobota), ofc na różnych zasadach.

Awatar użytkownika
Hunter
Champion
Champion
Kontakt:

Post autor: Hunter » ndz, 6 gru 2009, 18:16

Jak tak bardzo chcecie to nimi zagram. Nie ma problemu.
Grany herosami na 20 czy 30 lvlu?
Sensei Piela

Awatar użytkownika
EnZoOo
Wielki Władca Smoków
Wielki Władca Smoków
Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
Kontakt:

Post autor: EnZoOo » ndz, 6 gru 2009, 20:38

20 lvl . Czyli grasz Barbarzyńcami ?
Obrazek

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » ndz, 6 gru 2009, 21:27

Widzę, że pomysł się rozkręcił. Może jeszcze się wkręcę kiedyś, może na przerwie świątecznej... Ale jak zwykle nie obeszło się bez zgrzytów. Nie będę oceniał tego bo nie jestem do końca w temacie ale przypomina mi to czemu przestałem nałogowo grac w WBC.

W każdym razie gratuluje pomysłu.

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Administrator » pn, 7 gru 2009, 00:23

Ja proponuję, żeby osoby nie znające sprawy nie wypowiadały się w temacie odnośnie jakiś "pseudo-kłótni".
Przecież wiadomo, że robimy to, aby pogrzać atmosferę i zaciętość walk podczas spotkań ;) Ja tutaj nie widzę żadnych kłótni, zawsze będą jakieś "nieścisłości", które należy wyjaśnić.

Lv30 piątkowa rozgrywka z wyborem ras przez siebie.
Lv20 to będzie już sobotnia rozgrywka z Gregiem, jeśli pojawi się jakiś jego "ślad" w tym temacie. Ale to już będziemy wybierać rasy przeciwnikom, jak się Grzegorz wypowie to załatwimy sprawę zasad i składów.

---edit
Nie wiem czy trochę nie przeczyścić ten temat, aby sobie pijar poprawić ;-)

Dodaje też, że tym razem zgodnie z kolejką my wybieramy pozycje na mapie (czyli wy pierwsi zajmujecie pozycje, a my później)

ODPOWIEDZ