Demony vs Rycerze
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Demony vs Rycerze
Oj chwalicie tych Inkwizytorów nie wiadomo za co. Zgodzę się, że są to jednostki świetne na złe rasy, ale jeśli przeciwnik skoncentruje armię na Demonach to już lepiej Inkwizycją miecze przywoływać niż robić porażenie zła. Nie widzę w ogóle sensu robienia 5 lvla twierdzy.
Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Pieluś, jest sens robienia 5lvl twierdzy. Inkwizytorzy sporo pomagają, nie doceniasz ich. Samymi archontami, mieczami czy pegazami jest dosyć ciężko. Inkwizytorzy są w ostateczności jednak sporo pomagają, 5 lvl jest spory wydatek, jednak inkwizytorzy nie są drodzy.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Inkwizytorzy sporo pomagają przeciw kompowi, ale w walce z myślącym graczem średnio, gdyż Demonami banalnie ich skontrować. Wg mnie nie warto marnować na 5 lvl twierdzy surowców, chyba że zyskamy przewagę kopalnianą, co trudno osiągnąć na wysokim poziomie takimi rasami.
Czyżby? A jednak. ®
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Sens tej bitwy będzie taki.
Rush Demonów - Jeśli Rycerz się utrzyma
Ma 75 % szans że rozwali demony.
Tutaj wszystko zależy od b.szybkiego i skoncentrowanego rushu demonów, jeśli nie zrobią, rycerze mają nawet duże szanse.
Rush Demonów - Jeśli Rycerz się utrzyma
Ma 75 % szans że rozwali demony.
Tutaj wszystko zależy od b.szybkiego i skoncentrowanego rushu demonów, jeśli nie zrobią, rycerze mają nawet duże szanse.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy