Narodowy Spis Multi

Umów się na pojedynek z graczami w sieci!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kronos
Władca Trupów
Władca Trupów
Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
Kontakt:

Re: Narodowy Spis Multi

Post autor: Kronos » pn, 14 mar 2011, 23:20

Kronos[Wys.Elfy]
vs
DJ.kazio [Mr.Elfy]
Win
:
Kronos.
:cowboy:

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Apollyon » wt, 15 mar 2011, 15:52

Apollyon ( Nieumarli ) vs Admin ( Mr. Elfy )

Win : Admin

Apollyon ( Wysokie Elfy ) vs Admin ( Mr. Krasnoludy )

Po ponad 1h walki wygrana Admina :) Co on mi zrobił !!!!!!!! Jestem pod wrażeniem dlatego sam napisałem swoje przegrane:).

Awatar użytkownika
KKProgamer
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
Kontakt:

Post autor: KKProgamer » wt, 15 mar 2011, 19:39

Admin zapomniał wspomnieć o walce na Fire Craft :

Qui-Gon ( Władcy Zarazy ) & KKProgamer ( Orki )
vs
Admin ( Krasnoludy ) & dj_kazio (Demony)

Wygrał Team KKP & Qui.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

Obrazek

I love this character :*

Awatar użytkownika
Kronos
Władca Trupów
Władca Trupów
Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
Kontakt:

Post autor: Kronos » wt, 15 mar 2011, 19:40

Kronos[Demony]
vs
DJ.kazio [Mr.Krasnal]
Win
:
Kronos.
:cowboy:

Awatar użytkownika
DarkLord777
Władca Minotaurów
Władca Minotaurów
Kontakt:

Post autor: DarkLord777 » śr, 16 mar 2011, 10:17

15 marca <wczoraj>
DarkLord(barba) vs Orkis(rycerz)

Win Darklord.
DarkLord

Awatar użytkownika
DarkLord777
Władca Minotaurów
Władca Minotaurów
Kontakt:

Post autor: DarkLord777 » śr, 16 mar 2011, 18:08

Team1DarkLord & Tomek
-Mino,
-Sraka.
Team2 Apollyon & Kronos
-Leśne elfy,
-Barbarzyńca.

Po niespełna 2 godzinnej walce, gdy już kopalnie były prawie do cna wyeksploatowane apollyon zrobił smoka Burzowego który niestety nie spisał się bo po chwili padł od szamanów i miotaczy toporów.Błędem apolla w walce było zbyt mało starożytnych widm.Kronos natomiast nie dbał o kopalnie po prawej stronie które łatwo mu niszczyłem bądź przejmowałem. :bad:
DarkLord

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Apollyon » śr, 16 mar 2011, 19:51

Apollyon (Minotaury), Pielagoroth (Zaraza), DJ. Kazio (Ssrathi) vs DarkLord (Wysokie Elfy), Mati (Wysokie Elfy), Kronos (Demony)

Win: Apollyon, Pielagoroth & DJ. kazio

Opis bitwy :
Zaczęło się standardowo, czyli od rusha Ghulami. W czasie gdy DJ. Kazio produkował kapłanów App i Piel przeprowadzili zmasowany atak na DarkLorda, który poległ po kilku atakach mimo pomocy Kronosa. Kolejnym celem okazał się Mati, który musiał wyjść w momencie niszczenia DLa i grał za niego komputer. Szybko i sprawnie przeprowadzona akcja "BDK" (Berserker Dla Kapłanów), zakończona powodzeniem i kapitulacją Matiego. W międzyczasie toczyła się zacięta bitwa Zarazy z Demonami. Gdy Zaraza otrzymała wsparcie bazyliszków, szamanów oraz akcji BDK Demony padły.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
DarkLord777
Władca Minotaurów
Władca Minotaurów
Kontakt:

Post autor: DarkLord777 » śr, 16 mar 2011, 20:32

Chciałbym dodac iz mialem moony z all upgrade'ami.... Gdyby Mati nie afk-czył to by było inaczej :D.
DarkLord

Awatar użytkownika
Invis
Tańczący z mieczami
Tańczący z mieczami
Ulubiona rasa: Rycerze
Kontakt:

Post autor: Invis » śr, 16 mar 2011, 22:09

Mój trójmecz z apollyonem !
1.wysoki(ja)vs demon(app)
Apollyon szybko zrobił kilka koszmarów dzięki czemu opanował środek a potem zaatakował kopalnie . Wybroniłem ten atak ognikami kilkoma smoczymi i lodowymi potem przejąłem inicjatywę , postawiłem tier 3 i broniłem się w bazie przez dosyć długi czas. App doszedł do demonów i przeprowadził kilka nieskutecznych ataków , w międzyczasie doszedłem do moonów które razem z wiwernami dały mi wygraną . App pod koniec nie robił demonów co uważam za karygodny błąd , bo zamiast nich zdecydował się na przyzywaczy koszmary i sukkuby .
2.Mr krasnal(ja) vs Nieumarły (app)
Walka bardzo krótka przez mój karygodny błąd
Apollyon chciał zrobić szybki rush liszami więc planowałem kontrę cieni , ale tak się złożyło że nie przejąłem swoich naturalnych kopalni , dlatego nie miałem na nic surowca i po pojawieniu się liszy ja miałem 2 żelazne golemy , żeby nie przedłużać poddałem tę walke . App win .
3. Demon(ja) vs mr krasnal(app)
Walka moim zdaniem ciekawsza od dwóch poprzednich .Początek zdecydowanie dla mnie , szybkimi koszmarami udało mi się zniszczyć kopalnie i niemal wszystkie wieże , ale Apollyon się nie poddawał i zrobił armię golemów z ulepszeniami ataku , która goniła moje koszmary :/ App odzyskał przewagę , przeprowadził parę ataków golemami a ja broniłem się koszmarami i salamandrami , byłem bliski śmierci i straty kopalni . Podczas ataków App się zamurował moździerzami , przez które moje koszmary padały jak muchy , Zacząłem robić Impy które świetnie sprawdzały się na powolne golemy , dzięki nim i salamandrom opanowałem sytuację i przeszedłem na tier 4 , rozpocząłem produkcje demonów , Impami zniszczyłem parę moździerzy i twierdzę Apollyona , Potem przeprowadziłem atak całym wojskiem (większość latająca więc moździerze słabo się spisały) co dało mi zwycięstwo .
Podsumowując :
Invis 2 win
Apollyon 1win

Awatar użytkownika
Invis
Tańczący z mieczami
Tańczący z mieczami
Ulubiona rasa: Rycerze
Kontakt:

Post autor: Invis » śr, 16 mar 2011, 22:35

Na prośbę Appa dopisuje że miał lisze w rekordowym czasie! 10 liszy , kilka krwiożerczych mega mocnych upiorów w 6 minut!

ODPOWIEDZ