Najsilniesza rasa boh lv10
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Najsilniesza rasa boh lv10
Jak myślicie, jaka jest najsilniejsza rasa, grając bohaterem na lv10. Pomijamy z oczywistych względów takie rasy jak: Orkowie, Baśniowe Istoty.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
Re: Najsilniesza rasa boh lv10
mogą być demony hero dosyć dobry i dobra rasa
ale najlepszy na 10 lvl. hero to minotaur ze względu na sile i wytrzymałość.
Śmierć zawsze tobie towarzyszy
Mnie nie nigdy
Mnie nie nigdy
A kto pytał o bohatera ?! Czy wy czasami myślicie zanim coś napiszecie ?Maciej Zabójca pisze:mogą być demony hero dosyć dobry i dobra rasa
Nie zadawał bym takiego pytania, bo niektórzy gracze będą narzekać jeżeli ktoś te rasy odkryje

no pain, no gain
- Seba Fallus 3 Wielki
- Lunarion
- Kontakt:
Tu chodzi o grę Multi na bohaterach druciarz lub kupiec.Najsilniejsza na 10 lvl nie wiem dawno nie grałem
ale jakaś co ma jednostki dość tanie i silne do tego często za inne surowce niż twierdza.

Kiedyś tu miałem fajne banerki za turnieje w Rome Total War... Tak jestem już stary
http://totalwar.org.pl

http://totalwar.org.pl
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
W pojedynkach na 10 lvl bardzo ważny jest początek bitwy, w którym rozgrywa się arcyważna walka o kopalnie. Każdy surowiec jest w takich pojedynkach o wiele cenniejszy i nie można sobie pozwolić na utratę kopalni na rzecz wroga. Z tego względu na sile tracą wolno budujące się rasy jak elfy. Do najsilniejszych zaliczyłbym demony i minotaury, gdyż od początku umożliwiają nam one nawiązanie walki z przeciwnikiem i rosną w siłę z minuty na minutę. Na 10 lvl bohatera mamy o wiele mniej jednostek więc duże znaczenie ma nie ilość a jakość. Przydatne są wtedy jednostki z obrażeniami obszarowymi, których jak wiadomo najwięcej mają mroczne krasnoludy. Jeśli tą rasą przetrzyma się początek bitwy to można wygrać ze wszystkimi. Nie byłbym sobą gdybym nie wspomniał o Nieumałych. Oczywiście to rasa typowo rushowa i dzięki temu też się odnajduje na takim lvl hero jednak przez wysokie ceny jednostek oni w przeciwieństwie do demonów czy minosów słabną z każdą minutą bitwy więc umieściłbym ich dopiero na 4 miejscu ras z 10 lvl bohatera.
Czyżby? A jednak. ®
Już wiem dlaczego ryby i dzieci nie maja prawa głosu...Seba Fallus 3 Wielki pisze: nie wiem
no pain, no gain
cóż wszystkie są raczej równe chociaż najlepsze są te rushujące 
ale bardzo fajnie się gra leśnymi elfami xD polecam.

ale bardzo fajnie się gra leśnymi elfami xD polecam.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Dzięki lv10 sytuacja rasowa się bardzo wyrównała. Ciekawie jakby wyglądały pary ras w turnieju, przy założeniu, że gramy systemem rasowym. Wtedy moglibyśmy liczyć na dość duże kombinacje. Jak Piel powiedział, obecnie dominują rasy rushowe, choć pojawiają się i to coraz liczniej elfy.
Chyba nikt się nie sprzeciwi, jeśli powiem, że wys elfy są w stanie wybronić rush każdej rasy, nawet z zarazą przy odrobinie szczęścia dają radę.
Leśne Elfy - no niestety ta rasa nie wytrzymuje obecnie obrony, ale myślę, że to kwestia odkrycia złotego środka, jak nimi grac na początku.
Mr Elfy - nimi dość sporo grałem i powiem, że jest do wybronienia przed wszystkimi oprócz baśniaków, tutaj liczy się moment, w którym trzeba przejść na czarnoksiężników, wiele graczy zapomina o tym, odpierając rush.
Krasnoludy - rasa mająca najcięższy początek, dlatego pozostająca w tyle.
Imperium i Rycerze - mało osób nimi gra, więc na razie nie będę się wypowiadał, muszę spróbować nimi
Chyba nikt się nie sprzeciwi, jeśli powiem, że wys elfy są w stanie wybronić rush każdej rasy, nawet z zarazą przy odrobinie szczęścia dają radę.
Leśne Elfy - no niestety ta rasa nie wytrzymuje obecnie obrony, ale myślę, że to kwestia odkrycia złotego środka, jak nimi grac na początku.
Mr Elfy - nimi dość sporo grałem i powiem, że jest do wybronienia przed wszystkimi oprócz baśniaków, tutaj liczy się moment, w którym trzeba przejść na czarnoksiężników, wiele graczy zapomina o tym, odpierając rush.
Krasnoludy - rasa mająca najcięższy początek, dlatego pozostająca w tyle.
Imperium i Rycerze - mało osób nimi gra, więc na razie nie będę się wypowiadał, muszę spróbować nimi

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Imperium- rasa średnia, w obronie słabo by dała radę przy natarciu wroga.
łucznicy nadrabiają, ale bez dobrej ochrony z przodu padają. Boh z 10 lvl-em- hmm, ciężko by było grać tą rasą.
łucznicy nadrabiają, ale bez dobrej ochrony z przodu padają. Boh z 10 lvl-em- hmm, ciężko by było grać tą rasą.
Aequm memento rebus in arduris servare mentem
Est soularus oth Mithas
Est soularus oth Mithas