smoki

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lordkoks
Licz
Licz
Ulubiona rasa: Ork
Kontakt:

smoki

Post autor: lordkoks » czw, 1 sty 2009, 21:44

niby takie wspaniałe jak ktoś je zrobi to myśli że juz wygrał
a jednak wystarczy kilka wiez i juz po nich smoki sa drogie i słąbe

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Ulubiona rasa: mi.: elfy
Kontakt:

Re: smoki

Post autor: aleksanderek48 » czw, 1 sty 2009, 23:01

jednak licząc to policzylem ze jak niedodajesz pd ( ani z umiejetnosci "wladca smokow", ani ze smoczuch kamieni ) nieopłaca sie budować smokow. logiczne. cena jest 2000 w sumie surki... za to mozemy kupic 10 kroli minotaurow i w takiej walce chyba by wygrali... jednak do walki silny hero vs wszystko sie opłacaja ( silny hero mam na myśli minimum 100 poziom pakowany glownie w uderzenia badz hp ).

Awatar użytkownika
Krasnoludzki Lord
Bohater krasnoludów
Bohater krasnoludów
Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
Kontakt:

Post autor: Krasnoludzki Lord » pt, 2 sty 2009, 16:19

Ja tam lubię smoki ale prawie nigdy nie dochodzę do tego etapu w bitwie ;P albo tak szybko wygrywam albo mnie tak szybko rozwalają ;D Jednak smoków nie należy puszczać samych na większą armię czy bazę to by było bardzo nierozsądne.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!

Awatar użytkownika
Infernal
Licz
Licz
Ulubiona rasa: Krasnoludy i inne
Kontakt:

Post autor: Infernal » sob, 3 sty 2009, 03:21

No co wam smoki to bardzo dobre jednostki. Szczególnie jak gra się kupcem i ma się do tego wysokie morale... wtedy mają bardzo szybki atak. Można zrobić kupca ssarathi i dodawać sobie pd za smoki (taki smok z 1k pd to naprawdę super sprawa, sam się o tym przekonałem!)

ODPOWIEDZ