Witam mam pewien problem z WBC II a mianowicie:
Gdy ustawiłem sobie rozdzielczość na najwyższą i stworzyłem postać to gdy ładowanie doszło do 100% to muzyka się zacięła i po chwili wyrzuciło mnie do pulpitu, więc postanowiłem zmienić rozdzielczość na 1024x768,po zmianie znowu wybrałem swoją postać,wszedłem w potyczkę,wybrałem mapę i takie tam,ku mojemu zdziwieniu wczytało mi mapę prawidłowo tak że normalnie mogłem grać.Lecz gdy moja rozgrywka dobiegła końca dlatego że wrogowie zostali pokonani to wyskoczyło mi to okienko "ZWYCIĘSTWO" gdy na nie kliknąłem to wyrzuciło mnie do pulpitu i nie wiem od czego to może być. Jak grałem na starszym komputerze to mi wszystko ładnie śmigało.
Gram na Windowsie XP i jak mi wyrzuca grę to nic nie pisze,żadnego raportu o błędach tylko jest tak jakbym sam wyłączył grę.
wypad do pulpitu w WBC II
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: wypad do pulpitu w WBC II
Też tak miałem pewnie dlatego że to jest nowszy windows ,ale do rzeczy
odinstaluj wbc 2 i wgraj ponownie najlepiej z tego linku bo mam właśnie ten i działa mi bez zarzutu
: viewtopic.php?f=24&t=12
odinstaluj wbc 2 i wgraj ponownie najlepiej z tego linku bo mam właśnie ten i działa mi bez zarzutu

ja mam niestety oryginała 
a ustawienie zgodności z win 98 lub jakiś patch nie pomoże ?

a ustawienie zgodności z win 98 lub jakiś patch nie pomoże ?
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Otóż na najwyższą rozdzielczość nie ustawiaj, ponieważ gra jest nie dopracowana i mnie też wyrzucało. Spróbuj zrobić reinstal gry i zagraj sobie na rozdzielczości 1280, albo 1024. To że po zwycięstwie Cie wyrzuciło, też tak kiedyś miałem. Mówię spróbuj jeszcze raz sobie bitwę zacząć od nowa, jeżeli sytuacja się powtórzy zrób reinstal gry i spróbuj ponownie. Jeżeli to nie podziała, pomyślimy co dalej.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Ok na razie gra chodzi cacy bez przeinstalowywania wystarczy że zrobiłem nowego bohatera.Bez przeinstalowywania,ściągania i takich tam
więc sądzę że temat można zamknąć 
Pozdrawiam

Pozdrawiam