WBC I (ang.)
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
WBC I (ang.)
Kórde anglicy to zanim coś zrobią to niech swój produkt przetestują. SSG niby takie mocne ale I ang. to jedna, wielka porażka!!! Błędów w tej grze w wersji ang. nie sposób zliczyć, a niektóre doprowadzają do szewskiej pasji. Najgorszy problem, z jakim się do tej pory spotkałem: otóż przedmioty +? hp, dodają tylko punkty w skillach, nie dodają hp w praktyce!!! Istny horror. Drugim co do wielkości błędem jest to, że nie można grać w wbc I za pomocą hamachi!!! Nawet z podstawowym IP!!!! Więc najlepszym wyjściem do gry w sieci jest modem, tylko ile można mieć kompów w hacie... No tragedia. Ale nie powiem bo jeśli na to nie patrzeć, to gra ma holerną grywalność, no i w I, tylko w niej, można tworzyć statki. To jest dobre i urozmaica grę.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: WBC I (ang.)
W końcu to pierwsze wydanie gry. Szkoda tylko, że nie pociągneli tego wątku ze statkami, ciekawie by było sm04
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: WBC I (ang.)
były bugi co do ataku statkami jednostek w zwarciu... czytalem gdzies o tym ze byly problemy
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt: