Problem z czarem
Problem z czarem
Witam
Mam pytanie. Czy działa Wam czar TRANSFORMACJA (magia iluzji)
bo mi nie i chcę się dowiedzieć czy to z moją grą coś nie tak czy to "niedoróbka" w Warlordsach.Grałem w WB II i tam ten czar działał.Z góry dzięki.
Rzas
Mam pytanie. Czy działa Wam czar TRANSFORMACJA (magia iluzji)
bo mi nie i chcę się dowiedzieć czy to z moją grą coś nie tak czy to "niedoróbka" w Warlordsach.Grałem w WB II i tam ten czar działał.Z góry dzięki.
Rzas
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Problem z czarem
Jak dla mnie ten czar jest loterią. Może wyjśc Ci ten czar i zamienisz jednostki na lepsze, ale też ten czar może Ci "popsuc" jednostki poprzez zamianę.
Na pewno wypowiedzą się jeszcze inni gracze.
Na pewno wypowiedzą się jeszcze inni gracze.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Wiem jak on działa bo grałem 2 WB II. Tylko w WB III rzucam czar i nic się nie dzieje. Z jednostkami nic. Próbowałem na tymczasowym bohaterze żeby mieć 4 poziom czaru i dalej nic. Chodzi mi o to czy wam działa.
oczywiście że dzała tyko to jest loteryjny czar ras daje silne ras słabe jednoski to mój jeden z ulubionych czarów no i te owce i łabędzie hehe
Hmm. Niedobrze. W takim razie to coś z moją grą jest nie tak. Może reinstall pomoże.
To może zanim reinstal dasz to spróbuj dołączyć do kogoś do gry i w sieci spróbuj czarować zobaczysz wtedy czy działa.
Może po prostu za 1 i 2 razem czar nie wchodził a ty odrazu się poddałeś .
O czym my rozmawiamy. Przecież jak by nie wychodził to bym widział.A pisało wyraźnie "rzucono czar poziom 2".Może po prostu za 1 i 2 razem czar nie wchodził a ty odrazu się poddałeś .
OK .Już wszystko działa. Temat do zamknięcia
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Rzas to powiedz może co zrobiłeś, że Ci działa. Może inni userzy będą mieli ten sam problem.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
TO jest specjalnie tak zrobione że czar zamiennia na inne losowe jednoski