Z tym chińskim komentarzem do żartowałem

Takie coś jest b. trudne do wykonania, nawet w j. polskim nie ma takich słów, żeby oddać choć namiastkę tego.
Miko akurat w naszych rozgrywkach magia nie będzie odgrywała aż takiej roli (to lv10 MAX), po prostu taki akcencik magiczny. A poza tym myślę, że należy się rozwijać cały czas
Odnośnie to moglibyśmy stworzyć swego rodzaju
Klub Pojedynków, w którym spotykalibyśmy się 1 na tydzień o wybranej godzinie (godzina "W"). Na pewno każdy znajdzie tę godzinę na WBC w ciągu tygodnia. To pomysł na dalsze trwanie forum. Z innej strony, jestem pewny, że każdy chciałby pooglądać lub pograć sobie dobrą rozgrywkę w WBC. Klub Pojedynków zapraszałby graczy do gry, aby ich oglądać lub z nimi grać. Alek czy Hunter, myślę, że byliby skłonni wystąpić w takich rozgrywkach od czasu do czasu.
Moja propozycja odnośnie godziny takich spotkań to 22.00 w każdy piątek. Pasowałby Wam taki termin?
Na takich spotkaniach klubu moglibyśmy pooglądać nowych dobrze, zapowiadających się graczy lub osoby powracające, które chciałyby pokazać, że mają jeszcze coś do powiedzenia w WBC

Klub co tydzień zapraszałby wybrane osoby do gry lub takie osoby mogłyby się same zgłaszać.
Ze wstępnych propozycji wybraliśmy Grega, spytam się go czy miałby czas się przygotować i zagrać. Pamiętajmy, że przeznaczeniem klubu jest zachęcenie walkami w WBC, więc rozgrywki muszą być zaplanowane, przemyślane i ciekawe dla widza.
Rasy będziemy czasem wybierać, żeby zwiększyć zainteresowanie i ciekawość gry.
EnZoOo czy chciałbyś podjąć się walki z Gregiem na najbliższym spotkaniu klubu?
Co myślicie o propozycji gry: Imperium vs Władcy Zarazy?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin