Ladder Maj 2011
- DarkLord777
- Władca Minotaurów
- Kontakt:
Re: Ladder Maj 2011
DarkLord (Imperium<los>) vs Bezel(Nieumarły)
Win DarkLord
Gra potoczyła się jak myślałem Bezel zagarnął wszystkie kopalnie na mapie i rozpoczął rusha na moja bazę <lisze>.
Moje wypchane wieże + katapulty + halabardy nie dały rady do końca powstrzymać fali nieumarłych, wrogie oddziały dotkliwie spustoszyły moja bazę, niszcząc większość moich budynków. Gdy do armii łuczników i halabard dołączyli biali magowie losy bitwy odwróciły się na moją korzyść. W czasie odpierania ataku undedów mały oddział wysłałem za bohaterem oponenta który uciekł do bazy. Oddział ten składający się z około 10 halabardników zniszczył 2 wieże i zaczął penetrować budynki znajdujące się głębiej. Po chwili niszcząc kopalnie środkowe zacząłem prowadzić armię na bazę Bezela. Ten widząc to "Zrezygnował".
walka była dość ciężka.
Win DarkLord
Gra potoczyła się jak myślałem Bezel zagarnął wszystkie kopalnie na mapie i rozpoczął rusha na moja bazę <lisze>.
Moje wypchane wieże + katapulty + halabardy nie dały rady do końca powstrzymać fali nieumarłych, wrogie oddziały dotkliwie spustoszyły moja bazę, niszcząc większość moich budynków. Gdy do armii łuczników i halabard dołączyli biali magowie losy bitwy odwróciły się na moją korzyść. W czasie odpierania ataku undedów mały oddział wysłałem za bohaterem oponenta który uciekł do bazy. Oddział ten składający się z około 10 halabardników zniszczył 2 wieże i zaczął penetrować budynki znajdujące się głębiej. Po chwili niszcząc kopalnie środkowe zacząłem prowadzić armię na bazę Bezela. Ten widząc to "Zrezygnował".
walka była dość ciężka.
DarkLord
A to czasem nie ja miałem Leśne elfy? Zobacz na moje wydobycie kryształu krasnalem by było ciężko
A Dl nie miał czasem minosa?
Chociaz nie wiem może sie myle ale napewno nie miałem krasnala.
A Dl nie miał czasem minosa?
Chociaz nie wiem może sie myle ale napewno nie miałem krasnala.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Dark Lord (Minotaury) vs Invis (Wysokie Elfy)
Wygrał Dark Lord.
Nagrałem mój pierwszy filmik z komentarzem Może nie wyszło to najlepiej, ale nie ma źle chyba xD
Part 1
Part 2
Wygrał Dark Lord.
Nagrałem mój pierwszy filmik z komentarzem Może nie wyszło to najlepiej, ale nie ma źle chyba xD
Part 1
Part 2
Czyżby? A jednak. ®
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
podkreślę że bezel wyszedł przez 10 lvl hero...
Invis władcy zarazy & Furion leśne elfy & Rapszu barb vs Bezel ork & Mati mr krasnal & DL leśne
Win team numer 1
Co ciekawe Bezel zastosował nową taktykę ! Ponad połowę gry grał robiąc tylko szamanów .
Win team numer 1
Co ciekawe Bezel zastosował nową taktykę ! Ponad połowę gry grał robiąc tylko szamanów .
Rapszu rycerz & Furion minotaur & Invis mr elf vs DL zaraza & Mati demon & Kronos Rój
WIn:Team Number ONE
WIn:Team Number ONE
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Furion (Rój), Invis (Minotaury), Kronos (Imperium) vs Louis EX (Nieumarli), Mati (Mroczne Elfy), Pielagoroth (Rycerze)
Zwyciężyli: Louis EX, Mati, Pielagoroth.
Dark Lord (Leśne Elfy), Louis EX (Mroczne Elfy), Pielagoroth (Barbarzyńcy) vs Furion (Demony), Kronos (Orkowie), Mati (Rój)
Zwyciężyli: Dark Lord, Louis EX, Pielagoroth.
Dodam, że w 2 bitwie Mati wyssał nam wszystkie kopalnie i dograliśmy tylko na bohaterach, Starożytnych Ognikach i studniach Ja już byłem na skraju załamania nerwowego nie mając żadej surki, ale udało się przełamać obronę Furiona i Kronosa.
Zwyciężyli: Louis EX, Mati, Pielagoroth.
Dark Lord (Leśne Elfy), Louis EX (Mroczne Elfy), Pielagoroth (Barbarzyńcy) vs Furion (Demony), Kronos (Orkowie), Mati (Rój)
Zwyciężyli: Dark Lord, Louis EX, Pielagoroth.
Dodam, że w 2 bitwie Mati wyssał nam wszystkie kopalnie i dograliśmy tylko na bohaterach, Starożytnych Ognikach i studniach Ja już byłem na skraju załamania nerwowego nie mając żadej surki, ale udało się przełamać obronę Furiona i Kronosa.
Czyżby? A jednak. ®
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos ( Rój ) , Qui-Gon ( Mr. Krasnal ) , Furion ( Rycerze )
vs
Mati ( Rój ) , Invis ( Minotaur ) , Louis EX ( Imperium )
Win
Team Nr 1!
: Kronos ( Rój ) , Qui-Gon ( Mr. Krasnal ) , Furion ( Rycerze )
vs
Mati ( Rój ) , Invis ( Minotaur ) , Louis EX ( Imperium )
Win
Team Nr 1!
: Kronos ( Rój ) , Qui-Gon ( Mr. Krasnal ) , Furion ( Rycerze )