Co sądzisz o Ssrathi? WBC#3
Re: Co sądzisz o Ssrathi? WBC#3
Dla mnie bomba sm04
Świetna rasa w której można taktykę zrobić.
-Przód osłaniają Jeźdzcy na Jaszczurach Tuż za nimi idą Nagi, a trochę dalej kapłani.
-Dlaczego kapłani na końcu???Ponieważ mają największy zasięg.
-Przód osłaniają Jeźdzcy na Jaszczurach Tuż za nimi idą Nagi, a trochę dalej kapłani.
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.
ogolem jak ja gram ssathi to cenie w nich dwie rzeczy szybkosc i trucizne nie tylko w jednostkach ale i w wiezach rowniez pterodaktyle i nagi tak ze 3-4 to naprawde nie kiepska grupka

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Jedna z fajniejszych ras a dinozaury po ulepszeniach nie są takie wolne i mają potężny atak (tyro ma go 70!!). Kapłani z trochę słabym atakiem ale z bardzo dobrym zasięgiem po ulepszeniach (12 zasięgu wieże szans nie mają) i z przydatnymi zaklęciami (szczególnie leczenie). Nagi nie są drogie i posiadają magiczny atak i przydatny czar zwiększający zbroję. Kawaleria szybka i nieżle truje. Wężolud tani nie najgorszy i też truje. Kameleon jak już pisaliście dobry na zwiad i po ulepszeniu najszybciej według mnie buduje. Tytan też niezły z bardzo dobrym zasięgiem. w skrócie dobra rasa jedna z moich ulubionych 

Join my legion!!!

Ssrathi rządzą
Porównajcie sobie inne tytany z Iriki :]

iriki nie jest silnym tytanem mam go na hita
ciśnie mi po 10 a iriki vs inny tytan no nie byłbym taki pewien twych przekonań

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Ssrathi to KOXY!!!
Iriki naj!
Fajne wyglądy.
Nie dziwie się że jak gram Ssrathi i mam obronić ich stolice od Imperium, zawsze jest Trudny poziom (mało obrony mają) ale zawsze wygrywam.

Iriki naj!
Fajne wyglądy.
Nie dziwie się że jak gram Ssrathi i mam obronić ich stolice od Imperium, zawsze jest Trudny poziom (mało obrony mają) ale zawsze wygrywam.

Ja nie jestem Krzysiek.
Ja nie jestem Menober.
Ja nie jestem Weedle.
Ja JESTEM Ten co nie daje cienia!!!
Ale nazywajcie mnie jak chcecie -.-
Ja nie jestem Menober.
Ja nie jestem Weedle.
Ja JESTEM Ten co nie daje cienia!!!
Ale nazywajcie mnie jak chcecie -.-
Michael pisze:Świetna rasa w której można taktykę zrobić.
-Przód osłaniają Jeźdźcy na Jaszczurach Tuż za nimi idą Nagi, a trochę dalej kapłani.
Ale zapłon mam

Dzisiaj zacząłem ogarniać ssrathi i myślę, że mogę się już nieco wypowiedzieć:
- kapłani są fajni ale kosztowni, polecam dotrzeć jak najszybciej do 5 poziomu twierdzy i zacząć masową produkcje nag około 80% reszta kapłani
- żelazo po rozpoczęciu badania 5 lvl twierdzy należy jak najszybciej przeznaczyć na produkcję piechoty która stosunkowo szybko się produkuje i świetnie służy za ochronę nag
- cały kamień proponuję przeznaczyć na masową produkcję pterodaktyli, niszczenie kopalń, wież, strategicznych budynków to ważne cele tych jednostek ( osobiście żałuje, że nie atakują jednostek naziemnych bo były by idealne i wzmocniły by tę armie )
- naciskam na szybką budowę 5 lvl twierdzy, walka kapłanami jest kosztowna i nie efektywna ( oczywiście imo ).
- kapłani są fajni ale kosztowni, polecam dotrzeć jak najszybciej do 5 poziomu twierdzy i zacząć masową produkcje nag około 80% reszta kapłani
- żelazo po rozpoczęciu badania 5 lvl twierdzy należy jak najszybciej przeznaczyć na produkcję piechoty która stosunkowo szybko się produkuje i świetnie służy za ochronę nag
- cały kamień proponuję przeznaczyć na masową produkcję pterodaktyli, niszczenie kopalń, wież, strategicznych budynków to ważne cele tych jednostek ( osobiście żałuje, że nie atakują jednostek naziemnych bo były by idealne i wzmocniły by tę armie )
- naciskam na szybką budowę 5 lvl twierdzy, walka kapłanami jest kosztowna i nie efektywna ( oczywiście imo ).
no pain, no gain