Chodzi o soundtrack....
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Chodzi o soundtrack....
Czy może mi ktoś powiedzieć jak wkleić soundtrack z wbc2 do wbc3 bo moim zdaniem muzyka z wbc2 jest o WIEEELE lepsza. Proszę o pomoc. Z góey dzięki 

Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Re: Chodzi o soundtrack....
Nie wiem czy w ogóle można... ale jak można to spróbuj po podmieniać pliki w głównym katalogu gry.

=KMO=
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Dzięki za dobre chęci 

Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
A jak to powinno wyglądać? Wrzucić muzyki z wbc2 do folderu music wbc3? A w opcjach podczas gry jest zakładka Soundtrack i u mnie jest tylko battlecry3.
Kup sobię lutnię fujarę i graj 

Zobacz pokombinuj, nie mam WBC2 a tak to bym Ci powiedział krok po kroku. Podczas przekopiowywania powinno Ci wyskoczyć czy chcesz zamienić pliki wtedy wciskasz "tak na wszystkie" i powinno działać.
Ale tak jak mówię nie wiem czy zadziała to na 100% bo nigdy nie grzebałem w plikach z WBC2.
Ale tak jak mówię nie wiem czy zadziała to na 100% bo nigdy nie grzebałem w plikach z WBC2.

=KMO=
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Nie ma sprawy
Pokombinuję