Sposób na dowolnego bohatera do wbc2
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Sposób na dowolnego bohatera do wbc2
Włączamy potyczkę wybieramy bohatera. Ustawiamy wszystko według własnego uznania (konieczna jest opcja bohatera tymczasowego) wybieramy dla niego lvl. Po zrobieniu hirka musimy znaleźć dowolną skrzynię ze skarbem(może być nawet z misjii od bohatera wszystko jedno ma byc artefakt) Gdy juz go zdobędziemy chowamy do schowka(jest w ekwipunku w prawym górnym rogu) I nasz bohater musi zginąć. Gdy juz bohater jest kaput rezygnujemy z potyczki i zamiast bohatera przed potyczką mamy bohatera tymczasowego na stałe lecz nie wiem jaki wtedy bohater posiada tryb chyba żelazny:/
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Re: Sposób na dowolnego bohatera do wbc2
Znam to.. i pare innych, ale to kit, bo dalej nie da się zdobywać levli, żaden exp. A inny sposób, to nazywasz swojego bohatera dajmy na to:
"Edek Pedzio" włączasz potyczke, boh tymczasowy, ustawiasz mu takie same imię w tym przypadku "Edek Pedzio" i grasz, wyłączasz grę rezygnując (nie wiem dokładnie, może trzeba wygrać potyczkę) i ewuala, bez żadnych problemów masz gościa z 50 levlem, bez możliwości zdobywania expa itd.
"Edek Pedzio" włączasz potyczke, boh tymczasowy, ustawiasz mu takie same imię w tym przypadku "Edek Pedzio" i grasz, wyłączasz grę rezygnując (nie wiem dokładnie, może trzeba wygrać potyczkę) i ewuala, bez żadnych problemów masz gościa z 50 levlem, bez możliwości zdobywania expa itd.
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
A kto tu mówi że ma się brać lvl 50? Człowieku, pomyśl trochę i jak masz takie chamskie posty pisać to daruj sobie 

Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Nie wiem o co kaman z tymi "chamskimi postami"
itd. a poza tym... jaki level sobie inny wziąć? Podobno każdy chce mieć jak najlepszego boha 

W sumie nie potrzeba nam zdobywania expa ponieważ 50 lvl to max.
Ps. też nie wiem o co Ci chodzi dżem z tymi "chamskimi postami"
Ps. też nie wiem o co Ci chodzi dżem z tymi "chamskimi postami"