Szukam ludzi do multi
Szukam ludzi do multi
Jestem nowy na forum. Chciałbym pograć z ludźmi przez net w wbc3. Mam hamachi, próbowałem dołączyć do wbcfan ale są pełne. Ma ktoś jakąś sieć do której mógłbym dołączyć?
Re: Szukam ludzi do multi
gramy zazwyczaj na wbcfan3 jeżeli jest pełna to wejdż na akademiawbc i zawołaj tam lub napisz do takiego tam pewnego gościa co się mieni nickiem furion.
Byłbym zapomniał hasła do sieci takie same jak nazwy
Byłbym zapomniał hasła do sieci takie same jak nazwy
Poczytaj działy o sieciach hamachi...
Dzięki Skip, będe próbował : )
Durin napisz jakiego typu rozgrywki szukasz a na pewno chętni się znajdą wbcfan12 jest wolne JBC
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Pobierz z neta programik "hamachi" powinien być na: dobreprogramy.pl, załóż na nim konto i wbij na sieć "wbcfan3" jeśli nie będzie miejsca napisz, a podamy Ci drugą.
-
- Thrall
- Kontakt:
Re: Turniej 2vs2
TEZ CHCE SIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO GRY SIECIOWEJ BO WALKA Z KOMPUTEREM MNIE ZANUDZA PROSZE PISZCIE POSTARAM SIE BYĆ W KAŻDY WEEKEND. SZUKAM KOGOŚ NA MOIM POZIOMIE [KOMPUTER CESARZ TO PORAŻKA :] WIĘC CZEKAM....
Nie pisz z Caps Locka
/Piel.
Nie pisz z Caps Locka
/Piel.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ludzie wszyscy pchacie sie na hamahi kiedy zawsze mozna pograc na game ranger tylko ze narazie nikogo tak nie ma a szkoda bo tam nie ma zadnych limitow i gra sie dobrze wiem z demigoda i titan questa