WBC3 na Viste
Re: Mistrzostwa-WBC 2010
Instalujesz i grasz ja mam viste i chodzi jak trzeba ( no może poza pewnymi wyjątkami
).

WBC3 na Viste
Mam taki problem: zdaje się że już przez następne pare lat będę posiadał viste ,a wbc3 jak pamiętam nie chodzi na viscie więc czy jest taka jakaś możliwość żeby wbc3 działało????
Re: WBC3 na Viste
Jak ktoś by miał pretensje do tego że napisałem coś idiotycznego proszę zauważyć żę pierwszy post nie jest z tego samego tematu!
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Przeniosłem odpowiedź Dante (Skipa) z innego temtu, bo zadajesz to samo pytanie 2 razy xD Ciekawie wygląda to, że najpierw odpowiedź a dopiero pod nim pytanie hehe.
Czyżby? A jednak. ®
on pisze w temacie mistrzostwa wbc..... a ja w innym temacie który sam założyłem więc jak coś to wina forum i jego błędówXentus pisze:Jak ktoś by miał pretensje do tego że napisałem coś idiotycznego proszę zauważyć żę pierwszy post nie jest z tego samego tematu!

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Jest to spowodowane tym, że forum układa posty wg daty ich napisania. Inna sprawa, że ty pytasz o to samo w 2 tematach 

Czyżby? A jednak. ®
Jak chce coś ważnego się dowiedzieć to sie staram a nie czekam aż ktoś przypadkiem zobaczy mój temat.