Podczas wlotu się armię straci a tu wytorujesz sobię drogę dla istot naziemnych m.in. Nagi, Dino, Raptorelia itd...
Absolutnie nie zgadzam się z takim zdaniem. Powiedz mi w jaki sposób nowi gracze mają się uczyć podstaw jak nie właśnie poprzez czynną grę. Znanym chyba wszystkim jest powiedzenie "Praktyka czyni mistrza". Wiem, że na forum są poradniki, że na sieci każdy może takiego nowego obeznać, ale spójrz prawdzie w oczy. Każdy nowy, który dołącza do wbcfan przyszedł tu grać, a nie czytać jakieś wykłady. Już pominę całkowicie fakt, że każdy z nas zaczynał jako nowy i jestem pewny, że niemal nikt nie uchronił się przed chamskimi docinkami od "pro graczy". Jak się wtedy każdy z nas czuł?Qui-Gon pisze: Nowi gracze powinni nauczyć się podstaw może a nie od razu na głęboką wodę się rzucać a potem się dziwić, że zostają zwyzywani od noobów .
Kolejna sprawa, z którą się nie zgodzę. Po pierwsze sam fakt wyzywania kogoś jest kompletną głupotą i jedynie wszczyna kłótnie, a żaden nowy (no dobra, zdecydowana większość) raczej nie uniesie się honorem i nie przyzna do błędu, lecz albo odpowie w ten sam sposób (wyzwiskami) albo najnormalniej w świecie zrezygnuje z gry. Raczej nie tego byśmy chcieli nie? A zdanie w nawiasie o ignorowaniu tych wyzwisk to sobie wsadź między bajkiQui-Gon pisze:Nawet jak został zwyzywany to mógłby się chociaż spytać co złego zrobił (jak nic konkretnego nie napisze ten co wyzywał to po prostu wystarczy ignorować bad mannera ) a nie wyżalać się na forum jaki on to biedny i poszkodowany ... Każdy tak samo zaczynał i to od nas zależy jak zaczniemy grać .
Każdy nowy, który dołącza do wbcfan przyszedł tu grać, a nie czytać jakieś wykłady.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości