WBC3 Wielka zapowiedź!!!
WBC3 Wielka zapowiedź!!!
Sporo czasu poświęcam w tym czasie Annie oraz troszkę tam szkoła ale znajdę i czas na wbc oczywiście. Gdy tak sobie siedziałem przy edytorze wymyśliłem coś wielkiego. Skoro ktoś mógł wymyśleć kampanię OrcLands to czemu ja nie mógłbym sam zrobić kampani ? Będą mi potrzebne 2 osoby do tego. Tester oraz koleś od ostatecznych poprawek mapki (tzw. bugów). Kampania będzie opowiadała historię mr. elfa. Był on księciem i żyło mu się dobrze do czasu... Gdy Gorgon zaczął plądrować każdą krajnę po kolei. Królestwo mrocznych elfów spłonęło prawie nikt się nie uratował. Nasz książę o mieniu Pur3viL XII przetrwał. Wciel się w jego rolę przy pomocy starego mędrca krasnoludzkiego (nasz kompan przez całą kampanię) odbuduj królestwo mrocznych elfów, gdy to zrobisz pomóż innym rasą zawierając globalny rozejm dla każdej z ras. Osoby chętne zgłąszać się do pomocy.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Re: WBC3 Wielka zapowiedź!!!
1 osoba wskładzie już jest teraz czekam na druga osoby pomagające mi zostaną na pewno bardziej uwzględnione w kampani niż reszta

Robię mapy
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Pomysł bardzo dobry, mógłbym coś pomóc, lecz nie wiem czy będę mieć na to czas.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Powiem tak spoko EnZoOo jest zainteresowanie zainteresowanie + chęci=wykonana rzecz. Więc ja mówię ja mam czas w piątki po szkole godz od 18 w weekendy oraz w poniedziałek po szkole mam tylko 4 leckje chyba, że mam jakiś większy sprawdzian etc ale to mówię kampania tak jak to mniej więcej wyliczyłem będzie miała ok. 25 map.

Robię mapy
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Pomysł ciekawy, wart realizacji, ale czy będą wystarczające chęci do ukończenia. Dlatego chciałbym, by od razu zrobić choć 1 mapkę do tej kampanii, aby widać efekty. Na słowach wiele pomysłów się kończyło na forum.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Admin jak ja coś mówię to ja to robię w porównaniu do co niektórych.

Robię mapy