Sieć hamachi.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Sieć hamachi.
Witam.
Chciałbym złożyć propozycję jak i zobaczyć wasze zdanie na ten temat. Jak wiecie, jest trochę problemu w dostaniu się na sieć wbcfan3, trzeba co chwile robić miejsce, o ile pamiętam miała kiedyś sieć 50 miejsc, trzeba było zapłacić za to chyba. Nie wiem jaka jest cena tego, bo przydałoby się taką sieć zrobić, gdyby ktoś mi powiedział ile by kosztowało takie coś, to opłacił bym to. Czy jesteście za tym aby była sieć 50 osobowa ?.
Chciałbym złożyć propozycję jak i zobaczyć wasze zdanie na ten temat. Jak wiecie, jest trochę problemu w dostaniu się na sieć wbcfan3, trzeba co chwile robić miejsce, o ile pamiętam miała kiedyś sieć 50 miejsc, trzeba było zapłacić za to chyba. Nie wiem jaka jest cena tego, bo przydałoby się taką sieć zrobić, gdyby ktoś mi powiedział ile by kosztowało takie coś, to opłacił bym to. Czy jesteście za tym aby była sieć 50 osobowa ?.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
Re: Sieć hamachi.
Co do tego nie jestem pewien może 100 osób jak się da
ze mną będe aktywny w wolnej chwili.
ze mną będe aktywny w wolnej chwili.
Śmierć zawsze tobie towarzyszy
Mnie nie nigdy
Mnie nie nigdy
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Z tego co pamiętam te sieci 50 osobowe były na próbny okres 1 miesiąca. Co miesiąc ktoś tworzył taką sieć niby dla sprawdzenia, bo to było za darmo. Po jakimś czasie sprawa ucichła. Nie wiem czy jest jeszcze możliwość stworzenia takiej sieci na okres próbny czy po prostu nie było komu zrobić. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto był głębiej w temacie.
Czyżby? A jednak. ®
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
Miesięczna licencja kosztuje 33$ a roczna 199$. Moim zdaniem nie ma sensu kupować licencji, no chyba, że ktoś chce tyle kasy wydać. Mimo, że można naprawdę dużo userów wtedy mieć, to i tak są problemy z utworzeniem więcej niż jednej gry jednocześnie.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Nom, sporo, może miałby kto sponsorować
.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Z tym okresem próbnym można by jeszcze spróbować. Wiem, że na tych nowszych wersjach tego nie ma, ale w necie można znaleźć v. 1.0.3.0 i tam bodajże jest przycisk do aktywowania go. Ktoś się zgłasza do takiej akcji? Może któryś z modów? 

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin