Gala drużynowa - reaktywacja
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Gala drużynowa - reaktywacja
A czy przypadkiem Furion nie gra już w jakimś teamie ? Powinien być inny zawodnik, tak to mógłbym grać w każdym teamie.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Piela najwyraźniej co tydzień chce robić nowe teamy (wolałbym stałe teamy).
Tomek
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Czyli zaczynamy panowie kolejną turę wyboru ras. Zapraszam członków teamu. Spytam się Leo, czy będzie chciał zastąpić Furiona. Tym razem gramy na lv10, zarówno 1vs1, jak i 3vs3.
A na razie wybieramy
Nieumarli, Rój, Ssrathi, Imperium, Krasnoludy, Władcy Zarazy - tych ras już nie wolno.
Mr Krasnoludy
A na razie wybieramy

Nieumarli, Rój, Ssrathi, Imperium, Krasnoludy, Władcy Zarazy - tych ras już nie wolno.
Mr Krasnoludy
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
W takim razie jesli moge sie zglosic do turnieju to :
Rasa : ( Nie ma nieumarlych... ) Minotaury
Rasa : ( Nie ma nieumarlych... ) Minotaury
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Musisz mieć swój team teraz gra team:
Admin, Invis i chyba Leo,
Drugi team:
EnZoOo, Toster, Dante.
W next tygodniu jak znajdziesz team, możesz się zgłosić, chyba że admin woli Cb zamiast Leo, ale teraz nasz team wybiera rasę.
Admin, Invis i chyba Leo,
Drugi team:
EnZoOo, Toster, Dante.
W next tygodniu jak znajdziesz team, możesz się zgłosić, chyba że admin woli Cb zamiast Leo, ale teraz nasz team wybiera rasę.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
To Leo odpowie. Zagrał bym z wielką chęcią, i bardzo dziękuje za zaproszenie, lecz gala odbywa się zapewne sobota, niedziela a są to dni najgorsze dla mnie do gry ze względu na obecność brata... Więc moja obecność była by raczej wątpliwa, jeżeli nikomu to nie przeszkadza na tą chwile zgłaszam się do udziału, może uda mi się wziąć udziałAdministrator pisze:Spytam się Leo, czy będzie chciał zastąpić Furiona.

no pain, no gain
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
W piątek odbywa się mecz teamowy, około 20-21. Invisz dostał jakąś karę na komputer, bo jego mama przeglądała jego historię
To mógłbyś za niego.

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Rozumiem, że Furek jest z nami w drużynie. Hehe redT**e RULEZAdministrator pisze:W piątek odbywa się mecz teamowy, około 20-21. Invisz dostał jakąś karę na komputer, bo jego mama przeglądała jego historięTo mógłbyś za niego.

Kiedy będę mógł dowiedzieć się jakimi armiami gramy, przeciwko komu i jakie zabawki dostane do reki

no pain, no gain
Rasy to są ustalane systemem rasowym, jeśli o to Ci chodziło. Dajecie przeciwnej drużynie 3 rasy, po kolei (raz tamta drużyna, raz wasza), dozwolone wszystkie rasy prócz tych z poprzedniej gali. 

Tomek
System znam, nie odpowiadaj na nieb zadane pytanie.... to co napisałeś jest podane w 1 poście tematu. Czekam na rasy podane przez przeciwników, ponieważ chciałbym porozmawiać oraz przemyśleć grę z kolegami z drużynyTomekW pisze:Rasy to są ustalane systemem rasowym, jeśli o to Ci chodziło. Dajecie przeciwnej drużynie 3 rasy, po kolei (raz tamta drużyna, raz wasza), dozwolone wszystkie rasy prócz tych z poprzedniej gali.

no pain, no gain