Dziś około godziny 15 zacięta i pełna emocji walka dwóch drużyn. Zwyciężyła drużyna: Admin, Gase Ball, Leo (Barbarzyńcy, Rycerze, Wysokie Elfy), ale jako że wynikły pewne komplikacje i nieścisłości, postanowiłem, myślę, że drużyna się zgodzi, rozegrać drugi mecz przy stanie 0:0 na tych samych zasadach. Ten mecz będzie dziś o 21, jeśli będą wszyscy członkowie drużyny przeciwnej i mecz zostanie rozegrany, to wtedy dopiero zostanie zmieniony wynik. Natomiast, jeśli mecz dzisiaj nie zostanie rozegrany to wygrana jest AFL.
Wypadałoby zrobić regulamin Gali (myślę o Pielu

) Oto kilka zasad:
1. Lagi zgłaszamy tylko do 5 min. gry, czyli na samym początku. Np. Leo miał lagi, ale graliśmy dalej, bo było to powyżej 5 min. gry.
2. Jeśli jakaś osoba opuści grę, to dana drużyna przegrywa. dopuszcza się rozegranie re-meczu, o ile przeciwna drużyna wyrazi zgodę.
3. Obowiązują Zasady Mistrzowskie dostępne w dziale |Gra w Sieci|. Można proponować własne zmiany w wiadomo jakim dziale. Ważne by każdy zrozumiał
teorię wlotu, czyli atakowaniu po kolei budynków. Nie przestrzeganie zasad grozi przegraną.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin