Gala drużynowa - system kapitański
Re: Gala drużynowa - system kapitański
Mogę tylko powiedzieć że grałem najpierw ssrathi a potem ryckami. Furion grał minosami i barbami a Invis rojem i undeadami. Nie powiem bo nie wiem jak z drużyną przeciwną.
Tomek
pierwsza runda dante rycki enzoo mino i toster rój . A druga runda hmm xd nie wiem wydaje mi się że tost undead dante ssrathi i enzooo barb ale nie jestem pewien i raczej się mylę . Ale co do pierwszej walki jestem pewienw 90 % xdd
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Moja propozycja, jako że do tej pory zespół Tomka wszystko wygrywał, 2 przegrane zespoły mają szansę tylko raz połączyć składy przeciw mojemu zespołowi, jeśli wygrają oba teamy zgarniają punkty, moja drużyna w razie wygranej dostaje punkty pojedyńcze (nie za 2 teamy razem).
Co wy na to, do was należy ustalenie składu.
Co wy na to, do was należy ustalenie składu.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ciekawa propozycja Adminie. Omówimy to w gronie kapitanów i ich zastępców 

Czyżby? A jednak. ®
Ja i członkowie mojej drużyny wychodzimy z założenia , że to niezły pomysł i jesteśmy gotowi wziąć w nim udział .
A tak mniej oficjalnie lecimy w to !
(Tam wyżej skoryguję 2 walkę ja grałem barbami Enzoo ssrathi a Toster nieumarłymi).
A tak mniej oficjalnie lecimy w to !

(Tam wyżej skoryguję 2 walkę ja grałem barbami Enzoo ssrathi a Toster nieumarłymi).
Ostatnio zmieniony wt, 7 gru 2010, 21:20 przez Skip, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
My też się zgadzamy na takie rozwiązanie. Myślę, że ktoś w końcu musi pokonać zespół Tomasza.
Czyżby? A jednak. ®
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Czyli rasy można podawać, akurat zostały już mocniejsze:
Orkowie, Baśniowe Istoty, Wysokie, Mroczne i Leśne Elfy, Demony, Mr Krasnoludy, Władcy Zarazy.
Orkowie, Baśniowe Istoty, Wysokie, Mroczne i Leśne Elfy, Demony, Mr Krasnoludy, Władcy Zarazy.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
To ja oddam mr.elfy w wasze łapska.