Gala drużynowa - system kapitański
Re: Gala drużynowa - system kapitański
od razu mówisz z sensem, bo pomyśl logicznie twoja baza legnie w gruzach myślisz przegraliśmy... fdf opuszczą grę.. pisze na forum ze wygraliśmy
troche nie fair nie?
troche nie fair nie?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Myślę nie ma sensu robić podobnych kwasów, to tylko wpłynie na wrogość między graczami, a nie doprowadzi do wspólnej zabawy.
Wypadałoby zagrać ponownie ten mecz, w końcu wzięcie wygranej za przegraną grę to jakiś absurd, chyb na każdemu zależy na czystej atmosferze i grze, wzajemne robienie sobie świństw do niczego dobrego nie doprowadzi.
Wypadałoby zagrać ponownie ten mecz, w końcu wzięcie wygranej za przegraną grę to jakiś absurd, chyb na każdemu zależy na czystej atmosferze i grze, wzajemne robienie sobie świństw do niczego dobrego nie doprowadzi.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Proponuję kontynuować tę galę za tydzień. Zagramy rematch tego pojedynku 3vs3 w piątek i w sobotę wymiana ras. Skoro jest taka możliwość to nie mam nic przeciwko.
Czyżby? A jednak. ®
Zatem ja się nie zgadzam, możecie mówić co chcecie, moim zdaniem postęp czasu działał na naszą korzyść. I nie powiedziałbym, że gra była przegrana.
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Ja też myślę, że mieliście wygraną grę. W końcu w 2 osoby się dużo łatwiej gra niż w 3 i ze 100pd u baśniowych jest równie dużo łatwiej walczyć niż z 0pd
ps. Szkoda, że nie straciliście drugiej bazy, wtedy mielibyście jeszcze większe szanse, sądzę...

ps. Szkoda, że nie straciliście drugiej bazy, wtedy mielibyście jeszcze większe szanse, sądzę...

- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
To jutro gramy te mecze? To bądźcie o 20.
Chciałeś powiedzieć ten mecz?