Najsilniesza rasa boh lv10
Re: Najsilniesza rasa boh lv10
imperium i chyba minotaury
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Wg mnie Imperium to rasa zagadka jeśli chodzi o 10 lvl, bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś nią grał. Wydaje mi się jednak że nie będzie to czołowa rasa. Ostatnio na turnieju z dobrej strony pokazali się Rycerze. Jednak to rasa trudna w opanowaniu i nie każdy nią dużo zwojuje.
Czyżby? A jednak. ®
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Imperium według mnie mogłoby wytrzymać każdy początek, posiada dobre jednostki przeciw kawalerii. Ciekawa rasa, wypadałoby przetestować. Jedyna rasa z która mogłaby sobie nie poradzić to wysokie elfy, gdzie czarni magowie nie zatrzymają moonów.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
zapomniałem dodać ze ssrathi wymiata na solo !!!! leśne elfy również . Niedługo dopracuje rush tymi rasami!!!
A ja powiem że dość dobrą rasą na 10lvl jest Rój.Prawie cały czas masz dużo surki a także masz dość duża liczbę jednostek po ulepszeniu do produkcji. Siła ich również jest dosyć spora więc spokojnie dają rade z większością ras 

z większością ... i tu jest problem . Każda rasa rushująca zmiażdży w przenośni i dosłownie rój.
Ja pokazałem już co potrafi imperium na 10 lvl wiec uważam ze to nie doceniana rasa.