Zasady Turnieju międzysemstralnego
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Zasady Turnieju międzysemstralnego
1. Mgła absolutnie nie. Zawsze byłem przeciwnikiem mgły, ponadto takie drastyczne zmiany bezpośrednio na turniej to bardzo zły pomysł.
2. Wloty 1 poziomem gniazda? xD Przypominają mi się czasy jak grałem z giermkiem i atakowałem go stadami nietoperzy niszcząc mu wieże. Jednak mimo tych wspomnień jestem zdecydowanym przeciwnikiem wlotów nawet na tak małą skalę.
3. Zakaz zwiadu jest dosyć świeżą zasadą wprowadzoną z powodu chaosu w bazie jaki wprowadzały Szkielety. Nie wydaje mi się żeby ktoś się przekonał.
2. Wloty 1 poziomem gniazda? xD Przypominają mi się czasy jak grałem z giermkiem i atakowałem go stadami nietoperzy niszcząc mu wieże. Jednak mimo tych wspomnień jestem zdecydowanym przeciwnikiem wlotów nawet na tak małą skalę.
3. Zakaz zwiadu jest dosyć świeżą zasadą wprowadzoną z powodu chaosu w bazie jaki wprowadzały Szkielety. Nie wydaje mi się żeby ktoś się przekonał.
Czyżby? A jednak. ®
Nie rozumiem czemu tak boicie sie tej mgly wojny. Z mgla jest lepiej, bo co to za gra jak przeciwnik widzi wszystkie twoje ruchy, z mgla mozesz chociaz pokombinowac z atakami.
Szkielety robia chaos tylko na poczatku, bo przeszkadzaja w budowaniu.
Szkielety robia chaos tylko na poczatku, bo przeszkadzaja w budowaniu.
Sensei Piela
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Mgła nie sprzyja dobrze naszym rozgrywkom i zmniejsza atrakcyjność gry, a głównie o to chodzi.
Czyżby? A jednak. ®
Mgła nie sprzyja słabszym i dlatego niektórzy się boja:D
Ps wloty BEZ ATAKU TYLKO ZWIAD I NIE SZKIELETY TYLKO JEDNOSTKI 1 LVL GNIAZDA.
Ps wloty BEZ ATAKU TYLKO ZWIAD I NIE SZKIELETY TYLKO JEDNOSTKI 1 LVL GNIAZDA.
Prawie w każdej grze strategicznej się gra z mgłą wojny więc nie wiem co to za problem żeby u nas nie grac z mgłą.
Macie rację z mgłą wojny ja jestem za

Polecam:
http://pl.desert-operations.com/?recrui ... d=d29ybGQx
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Pozowlę zostawić to sobie bez komentarza...
edit.
Dodam tylko, że mgła zdecydowanie ułatwia życie rasom rushowym, z którymi i tak jest spory kłopot, więc to odbije się na balansie. Skoro wolicie znowu zmniejszyć balans kosztem mgły to róbcie jak chcecie.
edit.
Dodam tylko, że mgła zdecydowanie ułatwia życie rasom rushowym, z którymi i tak jest spory kłopot, więc to odbije się na balansie. Skoro wolicie znowu zmniejszyć balans kosztem mgły to róbcie jak chcecie.
Czyżby? A jednak. ®
Hehe w końcu są odważni żeby spróbować nowego coś
szacun:D.

To podwyższy szanse wszystkim rasom równocześnie... Jednocześnie umożliwiając atak z zaskoczenia. Wszystkie rasy dostaną po tym kopa, nie ma że jedne tak drugie nie.
A poza tym w tej grze balans... też pozostawię bez komentarza. W 3vs3 i tak będzie z balansem jak było. Poza tym wejdzie w grę zwiad <szczególnie pierwsze unity z gniazda> żeby te rasy rushowe nas jednak nie zaskoczyły. Swoją drogą zapomniałem raz wyłączyć gry jak graliśmy, większości tak się spodobało że zagraliśmy tak samo drugi raz
.
A poza tym w tej grze balans... też pozostawię bez komentarza. W 3vs3 i tak będzie z balansem jak było. Poza tym wejdzie w grę zwiad <szczególnie pierwsze unity z gniazda> żeby te rasy rushowe nas jednak nie zaskoczyły. Swoją drogą zapomniałem raz wyłączyć gry jak graliśmy, większości tak się spodobało że zagraliśmy tak samo drugi raz

Tomek