Mapa na turnieju Luty 2011
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Mapa na turnieju Luty 2011
Mapa jest dość dobra, większości osób nie podoba się ze względu na wielkość mapy i wejść do bazy. Mi tam się podoba i to bardzo właśnie z tych powodów, mapa przypadła mi do gustu.
Dajmy jej szanse.
Dajmy jej szanse.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ja jednak wolę Chaos Arabic. Lysea wg mnie jest zdecydowanie zbyt wielka (rozmiar mapy do 3vs3!!) i jak już ktoś chyba zauważył zbyt przekombinowana. Nie podoba mi sie też fakt ilości sporej kopalni na środku. Zedcydowanie lepszy układ wg mnie to 4x3 poziom. Z resztą najlepsza mapa do 1vs1 to Chaos Wild Craft. Gdyby tak zabrać legowisko, ewentualnie poprawić jej symetryczność, to byłaby nie do pobicia jak dla mnie 

Czyżby? A jednak. ®
Piel ma racje Chaos Wild Craft to była dobra mapa a gdyby ją jeszcze poprawić to by była baja a po za tym mam do niej sentyment

Polecam:
http://pl.desert-operations.com/?recrui ... d=d29ybGQx
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o Chaos Wild Craft, fakt jest dobra, bo miałem skilla na niej. Jednak ludzie nie skupiajmy się na starych mapach. Mi np. mogła do gustu nie przypaść Chaos Arabic a odpowiedź innych by była taka: "A co mnie to obchodzi, że jemu nie pasuje".
Wrzućcie na luz, i dajcie szansę nowej mapie. Nie podoba Wam się też z takich względów, że byliście przyzwyczajeni do mniejszych map, mniej kopalń, i mieliście na tych mapach swoje już taktyki swoimi rasami. Mapa jest duża i trudna do ogarnięcia wszystkich kopalń, człowiek się trochę gubi, i to jest powód waszych wypowiedzi na ten temat.
Wrzućcie na luz, i dajcie szansę nowej mapie. Nie podoba Wam się też z takich względów, że byliście przyzwyczajeni do mniejszych map, mniej kopalń, i mieliście na tych mapach swoje już taktyki swoimi rasami. Mapa jest duża i trudna do ogarnięcia wszystkich kopalń, człowiek się trochę gubi, i to jest powód waszych wypowiedzi na ten temat.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Go ARABIC !!
Głosuję na Chaos Lysea . Nie pytajcie dlaczego.
Niesamowicie wyrównuje szanse . Krasnoludy są na niej tak samo silne jak wysokie elfy
szacun
GO ARABIC