Narodowy Spis Multi

Umów się na pojedynek z graczami w sieci!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Re: Narodowy Spis Multi

Post autor: Pielagoroth » pn, 14 lut 2011, 21:57

Jedna z najbardziej epickich bitew wszechczasów!
Furion (Imperium), Pielagoroth (Baśniowe Istoty), Tomek (Imperium) vs Admin (Rycerze), Hunter (Barbarzyńcy), Qui-Gon (Baśniowe Istoty)

Wygrywają: Furion, Piel, Tomek!!!

Bitwa trwała ok. 70 minut. Bardzo dużo zwrotów akcji:
- początkowo wyrównana bitwa o dominację na mapie bez większych sukcesów po stronie którejś z drużyn
- następnie długie natarcia Admina, Hunta i Qui uwieńczone zniszczeniem praktycznie wszystkich naszych wież, już kilka razy myślałem, że padniemy, ale Furion doskonale wspomagał mnie i Tomka ze środkowej bazy
- po jakimś okresie "bronitwy" zaczynamy odzyskiwać środek, gra zacięta i szarpane ataki po obu stronach
- końcówka zdecydowanie dla zwycięskiej drużyny, Admina i Qui-Gona złapał limit jednostek (praktycznie w tym samym momencie)

Screeny:
Budynki
Surowce
Jednostki
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » wt, 15 lut 2011, 00:37

Mefisto (krasnale), Furion (mr. krasnale) Louis EX (srathi) vs Hunter (leśne elfy), Mati (wysokie elfy), Admin (rój)

Wygrali Ci drudzy.

Jak obiecałem opis:
Mefisto miał lagi i zdecydował się wyjść po rozbudowie. Komputer chwalebnie wykorzystał pozostawiane jednostki i budynki nic nie robiąc. Dopiero gdy Furion przejął bazę w późniejszym etapie gry to ruszył tym co zostawił Mefisto - i na tym skończyła się jego pomoc. Hunter z Matim szybko doszli do lepszych jednostek i cała walka toczyła się przy kopalniach na dole. W miarę wyrównana z lekką przewagą elfów, oczywiście szala była zmienna udało nam się zniszczyć wieże Admina, z drugiej strony straciłem moje - to wszystko w kontratakach. W międzyczasie ptero niszczą sukcesywnie wieże i następnie budynki roju aby w jednym z kontrataków wspomagane przez resztę jednostek, maszyny, cienie zniszczyć prawie wszystkie budynki Admina. Z drugiej strony tracimy bazę Mefisto. Bazy elfów są prawie (nie liczą kilku wież) nienaruszone. Następnie trwały długie walki przy naszych bazach, zza budynków udawało nam się bronić przeciwko hordom elfów. Hunter z Matim narzekali na lagi przy atakach, co szczególnie było widać przy masach jednostek. Cóż należało im się :P Admin ciągle nękany przez ptero sukcesywnie odbudowuje bazę i wysysa nam surowce. Ostatecznie zostaliśmy z pustymi kopalniami. Mimo to broniliśmy się jeszcze naprawdę długi czas rozbijając kolejne ataki. Koniec końców ulegamy armii wroga, myślę, że gdyby nie surowce elfów to gra zostałaby nierozstrzygnięta.

Walka trwała ~ 85 min.!

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » śr, 16 lut 2011, 00:16

Dark Lord (leśne elfy) & Louis EX (władcy zarazy) & Hunter (nieumarli) vs Kronos (krasnoludy) & Enzooo (imperium) & Admin (rój)

Pierwsza drużyna wygrała.

Opis:
Nie udał nam się rush. Został zatrzymany bez strat w budynkach. Później gra to ciągły atak na bazę admina, jednak bez większych sukcesów. Dopiero gdy leśne się rozpędziły udało się nam przełamać wszystkie 3 bazy.

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Kontakt:

Post autor: Apollyon » śr, 16 lut 2011, 15:23

Apollyon ( Rycerze ) vs Snoop ( Ssrathi)
Win App

Apollyon ( Nieumarli ) vs DeeL ( mario ssj ) ( Krasnoludy)
Win App

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Post autor: Administrator » śr, 16 lut 2011, 19:45

Admin (Mroczne Krasnoludy) vs Appolyon (Rycerze)
Wygrał Admin
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Kontakt:

Post autor: Apollyon » czw, 17 lut 2011, 13:46

Apollyon (Barbarzyńcy) vs DarkLord (Wysokie Elfy) vs KKProgamer (Wysokie Elfy)

WIN Apollyon

Apollyon (Demony) & Giermek ( Rój) vs DarkLord (Imperium) & KKProgamer (Rój)

WIN Apollyon

Apollyon (Zaraza) & KKProgamer (Baśniowe Istoty) vs DarkLord (Ssrathi) & Rycerz (barbarzyńcy)

WIN DL

Awatar użytkownika
KKProgamer
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
Kontakt:

Post autor: KKProgamer » czw, 17 lut 2011, 14:44

KKProgamer (Nieumarli) + Paweł (Barbarzyńcy) vs Apollyon (Krasnoludy) + DarkLord (Mr.Krasnoludy)

Wygrali KKProgamer + Paweł.

Opis : Walka była pół-cieżka. xD

DL zaczął od razu od masywnego Ataku na mnie, Ciezko sie utrzymywalem ale gdy Pawel osiagnał Tier 5 zabawa się skończyla i nagle na calej mapie lazili lupiezcy. Pawel Sieknął DL'a po niezrecznej jego walce z lagami. A po tem wspolny atak na Apolla, dlugo sie utrzymywal, ale padł pod naporem smoka i sporej armii liszów, lupiezcow, rycerzy zabojcow i oczywiscie smoka.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

Obrazek

I love this character :*

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Kontakt:

Post autor: Apollyon » czw, 17 lut 2011, 15:08

KKProgamer jesteś mega lamusem! Zapomniałeś dodać, że ty i Paweł mieliście jescze cesarza , który odwalił całą robotę za was. żal.... Progamer przyszedł zaatakować na samym końcu jak już nie miałem wojska a cesarz był piekielnie trudny. Sama gra KKProgamera jest na żenująco niskim poziomie ( baśniowymi istotami buduje jeden zamek)

Awatar użytkownika
Apollyon
Wladca Sheolu
Wladca Sheolu
Kontakt:

Post autor: Apollyon » czw, 17 lut 2011, 15:32

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Awatar użytkownika
KKProgamer
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
Kontakt:

Post autor: KKProgamer » czw, 17 lut 2011, 15:35

Tylko fajnie że niewidziałeś mojej bazy :) Miałem 3 zamki 2 upgradeowane do 3 i jeden do 5,
Poza tym miałem 8 Tęczy.
I po ostatnie nie lubie grać Baśniakami.

Co do Cesarza - Nie był wcale pomocny xD

Nie dość, że polowa jego ataku dedała w środku drogi bo mieli polecenie - Atakuj Baze .

I po ostatnie, ty tak nie marudź, gdy ja przegrywam to przegrywam z honorem a ty jak przegrywasz to rozwala ci przednie wieze i 2 zamki i nagle wiadomosc Apployon opuścił grę.
Jak widzisz 10 minut utrzymywałem się bez Cb na Chaos Ice Fortess.

Podniecasz się że słaby jestem, w pierwszej rundzie gdy kłocilem sie z DL'em i obaj wysylalismy na siebie all wojska to szanowny pan przyszedl i obu rozwalil bazy. Twój 1 atak był beznadziejny nawet nie uszkodziłeś mi wieży. I haha! Przeżyłem 5 minut bez bazy a miałem tylko jednego walonego Smoczego Rycerza haha.

Poza tym co tak jęczysz w Ice Fortess? Gdy się dowiedział że DL ma SSrathi to sie poddal i powiedział : " Jak będzie miał Ptero to nas sieknie. "
DL miał Ptero i jego ataki zostawały przetrzymywane przeze mnie, a ty sie poddaleś i patrzales jak walcze baśniakami - No HALO 2 nie można obronić. To było żałosne - tyle powiem, najlepsze jest to że na mnie DL zaatakował Tytanem i pełną siła a na niego ze Smokiem - ja sie obronilem a on nie - Porażka.

Poza tym przyznaje się nie jestem Najlepszy ani dobry a ty nie musisz sie tak wychwalać bo też jesteś mega żalosny.

To koniec.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

Obrazek

I love this character :*

ODPOWIEDZ