Film
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Film
teletubisie.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
hmmm nie wiem ja sobie ostatnio porozrywałem wszystkie nerwy więc nie czuję bólu może to ma coś wspólnego z tym, że nie przestraszyłem się ostatnio żadnego horroru? Zaobserwowałem u siebie też coś dziwnego: w scenach, na których moje siostry drą się w nie bo głosy ja wpadam w histeryczny śmiech. Zemną chyba wszystko dobrze nie jest XDDDDDDDDD
A z tymi nerwami to na serio
koleś w szkole mi zadał taki cios z drugiej strony kolana po którym powinienem zwalić się na ziemię i wyć z bólu a ja nic a koleś taki zdziwiony i obrażony wręcz mówi: ciebie to k&*$a nic nie boli

A z tymi nerwami to na serio

CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
ja walnąłem dziś pięścią w ścianę aż tynk zleciał, ale bolało
.

jeżęli chodzi o horrory to ostatnia
DOOM
OSZUKAĆ PRZEznAACZENIE
SMAKOSZ 1 i 2
a ja jak kolege walnąłem w głowe od tyłu to sie przewrócił bo ja uważałem że to lekko
DOOM
OSZUKAĆ PRZEznAACZENIE
SMAKOSZ 1 i 2
a ja jak kolege walnąłem w głowe od tyłu to sie przewrócił bo ja uważałem że to lekko
polecam http://www.torenty.org
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
Doom, Smakosz to straszne gnioty niestety... Smakosz to gniot sam w sobie, a Doom to zbezczeszczenie całej marki Doom. Takie jest moje zdanie, jak i wielu innych ludzi którzy na szczęście wystawili tym filmom słabe opinie
.
Dodam też że ładnie tematy odświeżasz xd.

Dodam też że ładnie tematy odświeżasz xd.
Tomek
fakt to odświeżenie tematu ale pozytywne... bo takie tematy są zawsze aktywne w sumie... najstraszniejszy film jaki oglądałem a bynajmniej mój ulubiony horror to Piątek trzynastego cała seria.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Odświeżam stare tematy
sorry
Justin Biber w 4telen w teletubisiach ciągle mam koszmary
Moda na sukces ma u mnie 2 miejsce najstraszniejszych ibisz obejrzyj ten film mówię że się posiusiasz jak i twój pies
.

Justin Biber w 4telen w teletubisiach ciągle mam koszmary
Moda na sukces ma u mnie 2 miejsce najstraszniejszych ibisz obejrzyj ten film mówię że się posiusiasz jak i twój pies