Co sądzisz o Rycerzach? WBC#3
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Co sądzisz o Rycerzach? WBC#3
Co sądzisz o rasie Rycerzy?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Co sądzisz o Rycerzach? WBC#3
wladca rycerzy. silny ale dobry, dlugo sie nawet robi
ja lubie miec 36 inkwizytorow i przywolywac mieczyli i puszczac ich na wsciekly.
nieopłacalni giermkowie, fajna mozliwosc szybkiego expienia jednostek; przy smokach to jest super.

nieopłacalni giermkowie, fajna mozliwosc szybkiego expienia jednostek; przy smokach to jest super.
Rycerze to zdecydowanie rasa dla nowicjuszy uczących się grą jednostkami (mają do tego wskazania), ale nie tylko... Mogą być zabójczy i stworzyć wielką armię najemników, a dobić wroga resztą wojsk 

- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
okurat w wb3 najemnicy sa w imperium 

ROFL sm061 ROFL
Po co żeś napisał 3 razy to samo xD?
Poza tym nie gram ludźmi i się nimi zbytnio nie interesuje więc mogę się czasem pomylić...
Po co żeś napisał 3 razy to samo xD?
Poza tym nie gram ludźmi i się nimi zbytnio nie interesuje więc mogę się czasem pomylić...
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
1. blad, poprosilem admina aby to usunął
2. to sie pisze "rotfl", polecam wikipedie i nonsensopedie
2. to sie pisze "rotfl", polecam wikipedie i nonsensopedie
Mania prześladowcza na temat tego jak się pisze...
Po I primo. Ja pisze tak jak chce i wał mnie to obchodzi co kto myśli.
Po II primo i ostatnie. Można pisać np omg ale można dodać też omFg tak samo i tutaj dodajesz "T"...
ROTFL...
btw. Temat o rycerzach, a piszemy o poprawnej pisowni? To się nazywa nonsens...
Po I primo. Ja pisze tak jak chce i wał mnie to obchodzi co kto myśli.
Po II primo i ostatnie. Można pisać np omg ale można dodać też omFg tak samo i tutaj dodajesz "T"...
ROTFL...
btw. Temat o rycerzach, a piszemy o poprawnej pisowni? To się nazywa nonsens...
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Dobra ale chyba zapomnieliście, że tu się mamy wypowiedzieć na temat rycerzy. Powiem krótko: fajni, ale nudni!!!
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
a moze taktyka nimi?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Grałem nimi bardzo mało. Ale nie przepadam za nimi. Muszę jeszcze trochę pograc to się wypowiem dłużej sm101
Mają dobrą kawalerię, kilka rodzajów do wyboru. Ciekawy system zdobywania expa - ale mi się i tak nie podoba, wolałbym, żeby jednostki od powstania dostawały określoną liczbę expa <-- po prostu tak wolę grac.
Latające miecze - jednostki bardzo dobre, atakują jednostki latających (czego brakuje niektórym jednostkom rycerzy). Osobiście nie lubię grac armią mieczy, jakoś mi się to nie podoba, żeby szła taka armia mieczy <- po prostu nie podobają mi się z wyglądu.
Mają dobrą kawalerię, kilka rodzajów do wyboru. Ciekawy system zdobywania expa - ale mi się i tak nie podoba, wolałbym, żeby jednostki od powstania dostawały określoną liczbę expa <-- po prostu tak wolę grac.
Latające miecze - jednostki bardzo dobre, atakują jednostki latających (czego brakuje niektórym jednostkom rycerzy). Osobiście nie lubię grac armią mieczy, jakoś mi się to nie podoba, żeby szła taka armia mieczy <- po prostu nie podobają mi się z wyglądu.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin