Ladder Lipiec 2011
Re: Ladder Lipiec 2011
Qui-Gon (Mroczne krasnale) Kronos (Imperium) Furion (Barbarzyńcy) vs Invis (Rycerze) Kit-Cre (Baśniowe istoty) Tomek (SSrathi) = win team 1
Kit-Cre (Orki) Kronos (Nieumarli) Furion (Rycerze) vs Invis (Barbarzyńcy) Stefan (Rój) Qui-Gon (Rycerze) = win team 1
Kit-Cre (Orki) Kronos (Nieumarli) Furion (Rycerze) vs Invis (Barbarzyńcy) Stefan (Rój) Qui-Gon (Rycerze) = win team 1
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Rycerze) vs Invis (Nieumarli)
Wygrał Invis
Dawno nie grałem ryckami, a tu się czas liczy..
Admin (Demony) vs Invis (Mr Krasnale)
Wygrał Admin
Admin (Wysokie Elfy) vs Invis (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Wygrał Invis
Dawno nie grałem ryckami, a tu się czas liczy..
Admin (Demony) vs Invis (Mr Krasnale)
Wygrał Admin
Admin (Wysokie Elfy) vs Invis (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Dark Lord (Demony), Louis EX (Orkowie), Pielagoroth (Leśne Elfy) vs Furion (Barbarzyńcy), Invis (Baśniowe Istoty), Tomek (Mroczne Krasnoludy)
Zwyciężyli: Dark Lord, Louis EX, Pielagoroth.
Przeciwnicy dosłownie uciekli z pola bitwy, bo udało nam się zdobyć całą mapę na początku
Dark Lord (Mroczne Elfy), Furion (Wysokie Elfy), Stefan (Orkowie) vs Louis EX (Leśne Elfy), Pielagoroth (Ssrathi), Tomek (Władcy Zarazy)
Zwyciężyli: Dark Lord, Furion, Stefan.
Tutaj ja uciekłem, bo Stefan mi herosa pobił, a Orkowie i Moony niszczyli bazę mi i Tomkowi :(
Zwyciężyli: Dark Lord, Louis EX, Pielagoroth.
Przeciwnicy dosłownie uciekli z pola bitwy, bo udało nam się zdobyć całą mapę na początku

Dark Lord (Mroczne Elfy), Furion (Wysokie Elfy), Stefan (Orkowie) vs Louis EX (Leśne Elfy), Pielagoroth (Ssrathi), Tomek (Władcy Zarazy)
Zwyciężyli: Dark Lord, Furion, Stefan.
Tutaj ja uciekłem, bo Stefan mi herosa pobił, a Orkowie i Moony niszczyli bazę mi i Tomkowi :(
Czyżby? A jednak. ®
Tomek (Wysokie) Furion (Demce) Stefan (Rycki) vs DL (Mroczne elfy) Invis (Rój) Louis EX (Mino)
Zwycięstwo drużyny pogrubionej xD.
Zwycięstwo drużyny pogrubionej xD.
Tomek
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
DJ. Kazio (Minotaury), Louis EX (Rój), Stefan (Barbarzyńcy) vs Kronos (Rycerze), Pielagoroth (Władcy Zarazy), Tomek (Władcy Zarazy)
Zwyciężyli: Kronos, Pielagoroth, Tomek.
Ładnie wykonany rush z pomocą bohaterów i 2 solidnymi atakami (pierwszy same Ghule w 2 pomoc Mieczy).

DJ.Kazio (Imperium), Invis (Rój), Louis EX (Leśne Elfy) vs Kronos (Leśne Elfy), Pielagoroth (Demony), Stefan (Orkowie)
Zwyciężyli: Kronos, Pielagoroth, Stefan.
Nieco dłuższa i ciekawsza walka. Bitwy toczyły się głównie pod bazami drużyny przegranej mimo iż w początkowej fazie gry Stefan stracił bohatera. Udało się nam jednak zdobyć przewagę i wykorzystać to wspólnymi atakami, które zniszczyły bazę Invisowi. Pomocne było w tej sytuacji leczenie balsamem naszych jednostek przez Kronosa. Dobijanie Imperium i Leśnych było już prostsze mimo iż Invis wyssał nam sporo kopalni.
Zwyciężyli: Kronos, Pielagoroth, Tomek.
Ładnie wykonany rush z pomocą bohaterów i 2 solidnymi atakami (pierwszy same Ghule w 2 pomoc Mieczy).

DJ.Kazio (Imperium), Invis (Rój), Louis EX (Leśne Elfy) vs Kronos (Leśne Elfy), Pielagoroth (Demony), Stefan (Orkowie)
Zwyciężyli: Kronos, Pielagoroth, Stefan.
Nieco dłuższa i ciekawsza walka. Bitwy toczyły się głównie pod bazami drużyny przegranej mimo iż w początkowej fazie gry Stefan stracił bohatera. Udało się nam jednak zdobyć przewagę i wykorzystać to wspólnymi atakami, które zniszczyły bazę Invisowi. Pomocne było w tej sytuacji leczenie balsamem naszych jednostek przez Kronosa. Dobijanie Imperium i Leśnych było już prostsze mimo iż Invis wyssał nam sporo kopalni.
Czyżby? A jednak. ®
Invis (mr krasnal) vs Stefan (barb)-Win Inv
Invis (mr elf) vs Stefan (mino)-Stefan musiał iść - Invis win
rAsKi lOsoWane
Invis (mr elf) vs Stefan (mino)-Stefan musiał iść - Invis win
rAsKi lOsoWane
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Mati ( Baśniowe Istoty ) , Kronos ( Demony ) , Invis ( Wysokie Elfy )
Vs
Qui-Gon ( Demony ) , Furion ( Krasnoludy ) , Tomek ( Orki )
Win:
Team 1!
Krótki opis zamieszczę :
Na początku dosłałem Invisowi koszmary ten przejął środek , Później cały czas bronienie baz , przebijanie się, ale wkońcu Harpia z Legowiska zabiła Furionowi hero. Mati pegazami zabił hero Tomka , Furion się poddał, A wspólnie we trzech, Przeprowadziliśmy taki oto atak :

Surka :

mam srodek - Invis
M - Mati
Kronos - Kronos xD
Q - Qui-Gon
F - Furion
Tom - Tomek
Vs
Qui-Gon ( Demony ) , Furion ( Krasnoludy ) , Tomek ( Orki )
Win:
Team 1!
Krótki opis zamieszczę :
Na początku dosłałem Invisowi koszmary ten przejął środek , Później cały czas bronienie baz , przebijanie się, ale wkońcu Harpia z Legowiska zabiła Furionowi hero. Mati pegazami zabił hero Tomka , Furion się poddał, A wspólnie we trzech, Przeprowadziliśmy taki oto atak :

Surka :

mam srodek - Invis
M - Mati
Kronos - Kronos xD
Q - Qui-Gon
F - Furion
Tom - Tomek

Kronos(ssrathi)vs Stefan (baśniowe)
Wygrał Stefan
Wygrał Stefan
Tomek (Barbarzyńcy), Lex (Leśne elfy), Stefan (Ssrathi) vs Mati (Imperium), Kronos (Rój), Piel (zaraza)
win drużyny 1
win drużyny 1
Tomek
DL (orki) & Mati (rój) & Louis EX (mroczne elfy) vs Tomek (orki) & Furion (rycerze) & Qui-Gon (nieumarli)
Wygrała pierwsza drużyna
Wygrała pierwsza drużyna