Wkurze Cię
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: Wkurze Cię
To znaczy, tak jak już wyżej napisałem, autorzy gry, tworząc ją, mieli na myśli gatunek RTS, a wy dopowiadajcie sobie, co chcecie.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
I to właśnie wyróżnia Warlords od innych strategii. Możliwośc posiadania bohatera, który może brac udział w wielu bitwach (nie tak jak np. w Warcrafcie) Gdyby nie to, to prawdopodobnie nie zwróciłbym uwagi na tę grę. Tylko z uwagi na bohatera ta gra jest dla mnie interesująca.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Taaa i nawet już od 1 lvl bohater jest najlepszą jednostką w grze: niezłe staty co do niektórych jednostek, największy zasięg dowodzenia, buduje, największa ilość czarów. Nawet tytan się nie równa z bohaterem!!!
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
okurad bohater na 1 poziomie moze nieposiadac czarow
A tym bardziej pokonać tytana hehe.aleksanderek48 pisze:okurad bohater na 1 poziomie moze nieposiadac czarow
Btw. Jakaś jednostka oprócz bohatera ma promień dowodzenia?
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
noooo. generał, moze ma troszke mniejszy ale zauwaz ze im wiekszy masz zasieg dowodzenia heroesem to generalowie maja te kulko przeksztalcania ktorego niewidac ( mam na mysli ze im wieksze kulko hero tym wieksze innych jedsotek jesli hero zyje )
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt: