Ladder Sierpień 2011
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Ladder Sierpień 2011
Admin (Orkowie), Hunter (Orkowie), KitCre (Baśniowe Istoty) vs Appolyon (Nieumarli), DarkLord (Imperium), Furion (Wysokie Elfy)
Wygrali: Admin, Hunter, Kit.
Ogólnie bardzo długa bitwa, można by powiedzieć epicka, obrona do ostatniej bazy, mała wojna domowa, dużo starć
Wygrali: Admin, Hunter, Kit.
Ogólnie bardzo długa bitwa, można by powiedzieć epicka, obrona do ostatniej bazy, mała wojna domowa, dużo starć
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Apollyon (Nieumarli), KitCre (Minotaury), DarkLord (Orki) vs Pielagoroth (Rój), Hunter (Baśniowe Istoty), LM (Baśniowe Istoty)
Win : App, KitCre, DarkLord
Apollyon (Wysokie Elfy), Hunter (Ssrathi), KitCre (Ssrathi) vs Admin (Nieumarli), Moncia (Imperium), Guru (Nieumarli)
Win : App, KitCre, Hunter
Win : App, KitCre, DarkLord
Apollyon (Wysokie Elfy), Hunter (Ssrathi), KitCre (Ssrathi) vs Admin (Nieumarli), Moncia (Imperium), Guru (Nieumarli)
Win : App, KitCre, Hunter
Przemek (Nieumarli) vs LM ( Baśniaki )
Winner is Przemek
Winner is Przemek
Guru (demony) i Czarek(wysokie elfy) vs fix(lesne elfy) i kitcre(nieumarli)
win guru i czarek .
win guru i czarek .
- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
ja miałem handel ale nawet kopalni nie wypychałem bo mi nie było to potrzebne jak coś to jeszcze 2 skriny mam http://imageshack.us/g/853/nowe2.png/
Fur mogłeś rozbudować opis
Fur mogłeś rozbudować opis
Admin fan
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
UP x2
Mi handel był niepotrzebny bo surki to ja miałem w ...
Mi handel był niepotrzebny bo surki to ja miałem w ...
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
KitCre(barba) FiX (wysokie) Admin (rój) vs przemekxd (zaraza) Guru(rój) Adrenalina (barba)
Win Kit , Admin , Fix.
Win Kit , Admin , Fix.
kitCre(krasnale) vs Moncia (nieumarły)
KitCre win
KitCre win
Ramona (leśne elfy) Furion (orkowie) Czarek (Rój) vs Hunter (nieumarli) Kit-cre (krasnale) Fix (mr. krasnale) = win team 1
Rush bez żadnych problemów powstrzymany przez grupkę szamanów, kontratak orków i leśnych niszczy całkowicie baze nieumarłego, Rój z małą pomocą ogrów powstrzymuje atak 2 krasnali i następnie orkowie i rój niszczy baze krasnala i mrocznego krasnala
Ramona'ę wywaliło w połowie gry
Fix (wysokie elfy) Furion (krasnoludy) Ramona (imperium) vs Kit-cre (nieumarli) Hunter (imprerium) Appollyon (zaraza) = win team 1
Rush Nieumarłego Zarazy Imperium (lisze władcy zagłady ghule łucznicy najemnicy) bez większych problemów odparty przez przygotowaną obrone krasnoluda (''bunkrowanie'' , moździerze ,balisty, łucznicy piechota ) , liczna grupka krasnali + łucznicy odbierają kopalnie na dole mapy, krasnolud zaczyna budować moździerze niedaleko bazy zarazy, lecz po chwili ataków imperium i zarazy zostają one zniszczone, w tym czasie duża grupa moonów + liczna grupa krasnali zaczyna niszczyć baze nieumarłego i tak po kolei niszczą resztę
Rush bez żadnych problemów powstrzymany przez grupkę szamanów, kontratak orków i leśnych niszczy całkowicie baze nieumarłego, Rój z małą pomocą ogrów powstrzymuje atak 2 krasnali i następnie orkowie i rój niszczy baze krasnala i mrocznego krasnala
Fix (wysokie elfy) Furion (krasnoludy) Ramona (imperium) vs Kit-cre (nieumarli) Hunter (imprerium) Appollyon (zaraza) = win team 1
Rush Nieumarłego Zarazy Imperium (lisze władcy zagłady ghule łucznicy najemnicy) bez większych problemów odparty przez przygotowaną obrone krasnoluda (''bunkrowanie'' , moździerze ,balisty, łucznicy piechota ) , liczna grupka krasnali + łucznicy odbierają kopalnie na dole mapy, krasnolud zaczyna budować moździerze niedaleko bazy zarazy, lecz po chwili ataków imperium i zarazy zostają one zniszczone, w tym czasie duża grupa moonów + liczna grupa krasnali zaczyna niszczyć baze nieumarłego i tak po kolei niszczą resztę