Kampania Dzeci Piekieł- Pierwsza i oficialna kampania WBC
Kampania Dzeci Piekieł- Pierwsza i oficialna kampania WBC
KAMPANIA DZIECI PIEKIEŁ
Kampania Dzieci Piekieł opowiada nam o dalszych losach demonów po zniszczeniu fortecy Gorgona. Nasz bohater wraz z nieliczną grupą swych towarzyszy ocalałych po obronie fortecy swego władycy ucieka przed mrocznym krasnoludem. Ich początkowym celem jest wydostanie się spod morderczej technologi krasnoludzkiej. Reszta wkrótce zostanie zaprezentowana.
Edit nie działa Minimalnym poziomem bohatera do przejścia kampani jest 80. Celem pierwszej mapy jest dotarcie do punktu końcowego jej( trzeba poszukać). Warunkiem przegranej jest śmierć bohatera.
Link do mapy:
http://www.przeklej.pl/plik/kampania-dz ... 35j7bva2mv
UWAGA: Te pozostałe pliki trzeba wkleić do folderu Scenario
Autorzy: Pur3viL oraz Miko
Kampania Dzieci Piekieł opowiada nam o dalszych losach demonów po zniszczeniu fortecy Gorgona. Nasz bohater wraz z nieliczną grupą swych towarzyszy ocalałych po obronie fortecy swego władycy ucieka przed mrocznym krasnoludem. Ich początkowym celem jest wydostanie się spod morderczej technologi krasnoludzkiej. Reszta wkrótce zostanie zaprezentowana.
Edit nie działa Minimalnym poziomem bohatera do przejścia kampani jest 80. Celem pierwszej mapy jest dotarcie do punktu końcowego jej( trzeba poszukać). Warunkiem przegranej jest śmierć bohatera.
Link do mapy:
http://www.przeklej.pl/plik/kampania-dz ... 35j7bva2mv
UWAGA: Te pozostałe pliki trzeba wkleić do folderu Scenario
Autorzy: Pur3viL oraz Miko

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Re: Kampania Dzeci Piekieł- Pierwsza i oficialna kampania WBC
Kolejny nieaktualny link. To się robi nudne.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Link z którego masz miesiąca ... . Popatrz sobie kwiecień, a mamy listopad.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Widzę przecież datę postu. Jednak Admin dał link do kampani OrcLands i link działa pomimo tego że post jest z >Napisane: Wt, 9 gru 2008<. Więc może zaktualizujcie ten link albo wywalcie temat bo po co ma być temat z mapą do pobrania gdzie link nie działa. Śmietnik normalnie.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Tylko zauważ iż kampania OrcLands nie jest polska i jej hosting jest inny niż nasz. Wytłumaczę Ci na przykładzie gta.
Gdy chcesz ściągnąć mody do gta, zazwyczaj wchodzisz na stronę GTA, tam są linki cały czas bo wstawiają na swój hosting. Jeżeli u nas dasz na przyklej, czy tym podobne nawet rapid, usuwają co jakiś czas, ponieważ baza danych nie ogarnęła by wszystkich plików wrzucane przez PL, nawet cały świat. Może ktoś ma link do tej kampanii, najprawdopodobniej Piel, napiszę do niego jeżeli on nie ma, przenoszę to.
Gdy chcesz ściągnąć mody do gta, zazwyczaj wchodzisz na stronę GTA, tam są linki cały czas bo wstawiają na swój hosting. Jeżeli u nas dasz na przyklej, czy tym podobne nawet rapid, usuwają co jakiś czas, ponieważ baza danych nie ogarnęła by wszystkich plików wrzucane przez PL, nawet cały świat. Może ktoś ma link do tej kampanii, najprawdopodobniej Piel, napiszę do niego jeżeli on nie ma, przenoszę to.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Solo, ale nie ekscytuj się tak
Podmieniłem linki.

Czyżby? A jednak. ®
-
- Inżynier
- Kontakt:
loooo swietny pomysl, zaraz zobacze jak z realizacja
czyli trzeba wrzucic wszystko do scenario i grac w potyczce?

-
- Inżynier
- Kontakt:
taa mapka jest jakas niedorozwinieta, mam bohatera lvl 180 i wiezyczki rozwalaja mnie 1-2 strzalem, o co kaman?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Najs xD Wieże stają się coraz silniejsze z każdym kolejnym poziomem bohatera, więc się nie dziw, że są mocniejsze niż zwykle. A skoro padasz tak szybko to znaczy, że masz słabego bohatera poprostu
Albo ukierunkowanego na jednostki, jak kto woli xD

Czyżby? A jednak. ®
-
- Inżynier
- Kontakt:
nabije mocniejszy pancerz i mam nadzieje przejde